Użytkownik maksxigez Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: maksxig; Nick admina banującego: Hobo Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm bana Czas oraz data bana: 13.06-2020 15:49 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #3 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grałem na serwerze i nagle po zabiciu 3 osob zostałem zwyzywany od cheatera. Jakiś admin mnie spectowal mowil ze jestem czysty więc grałem kolejna mape i nagle jakiś admin wszedł i dał mi bana. Mam nagrane jak grałem bo robiłem fragmovie. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:154239704&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://www.strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 @ Hobo Masz 48h na rozpisanie demka //EDIT Brak rozpiski ze strony administratora banującego. @ Łapa Odnośnik do komentarza
Użytkownik maksxigez Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Jestem ciekawy co tam napisze czekam aż zrenderuje mi się filmik bo akurat to nagrywałem. Do fajnych akcji włączyłem nagrywanie i zobaczysz sobie panie HUBO. Z tego co wiem nawet mnie nie sprawdziłeś. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hobo Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 No sorry inny admin cie spectował i stwierdził że masz wh a ja debil mu zaufałem... A zresztą też cie oglądałem nie mów że nie, szczerze to mało co z wczoraj pamiętam. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik maksxigez Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dobrze chcesz do pobrania nagranie całego meczu od początku jak wbiłem na serwer aż do bana. Tam zobaczysz że nic nie mialem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Enzi_ Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, maksxigez napisał: Dobrze chcesz do pobrania nagranie całego meczu od początku jak wbiłem na serwer aż do bana. Tam zobaczysz że nic nie mialem. Admin ale jak nagrywał film no to zobacz jego film i zobaczysz ze nie ma WH, dlatego że bedzie widac na filmie czy mial WH Moim zdaniem nieumyślny ban Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Enzi_ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 15 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 6 godzin temu, Hobo napisał: No sorry inny admin cie spectował i stwierdził że masz wh a ja debil mu zaufałem... A zresztą też cie oglądałem nie mów że nie, szczerze to mało co z wczoraj pamiętam. Masz czas do 16 na rozpisanie demka, w przeciwnym wypadku kolega dostaje Ub. Dziękuje dobranoc. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hobo Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 No skoro masz nagrane i nie miałeś wh no to co ja mam się kłócić czy coś. Mogłeś mi wysłać na pv te nagranie. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik maksxigez Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 4 godziny temu, Hobo napisał: No skoro masz nagrane i nie miałeś wh no to co ja mam się kłócić czy coś. Mogłeś mi wysłać na pv te nagranie. Daj mi kontakt steam do siebie Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi