Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nick: CzarnyOgien Imię: Kacper Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 7-10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/CzarnyOgien/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): Straciłem konto z cs 1.6 w dziwnych okolicznościach, dobry kolega ma mnie wspomóc i oddać mi. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Niestety nie dam rade. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem bardzo aktywny w nocnych porach i staram się utrzymać porządek na serwerze. Sympatyczna jest ze mnie osoba, nie wdaje się w żadne spory między innymi. Szybko dogaduje się z graczami i im w jakimś stopniu pomagam. Byłem i jestem kulturalną osobą, nie zdarzyło mi się ani razu użyć wulgaryzmu na serwerze. Rola strażnika jest dobra, ale jednak nie pomoże, kiedy gracz wyzywa innego gracza i jedzie mu po rodzinie. Chciałbym uniknąć takich sytuacji i pomóc. Kontakt: Forum, TS3 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Ps. jestem raczej już po okresie próbnym i przegranym dzisiaj tygodniu. Szansa powinna być i wsparcie. Mam jeden problem, a mianowicie wadę i nie chciałbym tego upubliczniać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Jestem na tak +Miły +Pomocny +wiek -składka +mikrofon +gra w godzinach nocnych 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik botmatheyw Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 +pomocny +wiek +aktywny +mikrofon Ogólnie brak adminów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gufsonik Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Jestem na tak +aktywnosc +miły +pomocny Wady są tak jak każdy ma, ale i tak jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 -Steam -składka +wiek - aktywność rzadko jesteś a jeżeli już to po 2 w nocy na 30.minut i tyle tam po tobie albo 18-19 i przypadek z 5 minut temu nikogo nie było w ct jako strażnik prosiłem cię byś doszedł a ty to olales i chwilę później Wbił mordix EDIT: te reakcje zachowajcie dla siebie wiem co pisze a Demka szukać z wczoraj nie będę bo mapa dziwna 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartoooo Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 JESTEM NA TAK +wiek +doswiadczenie +gt +mikro +aktywnosc -steam -skladka 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium r1z0. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ja jestem za okresem próbnym. + Wiek + Gt - Składka - Steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tazz Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Moim zdaniem brak STEAM i składki dyskwalifikuje z posady admina. Należy też dodać niską aktywność, co widać na GT. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Tazz 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi