Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

Pod Ostrzałem #5 demolka

0101

Recommended Posts

• cannabis

aBNJBCG.png.a9734767b286fc9b2212d04574328378.png

Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" 

Dziś na celowniku znalazł się Admin DD2#1 @demolka Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : 

Użytkownik nr 1 : Trochę toksyczna osoba, wnioskując po wypowiedzi na streamie. Taki typowy łysy seba z dawnych lat. Powinien popracować nad emocjami, bo jak pokazał niedawny temat nie potrafi, bądź nie chcę ich kontrolować. Zamiast spokojnie wyjaśnić temat, to poleciały wyzwiska oraz posty pod własnymi postami. Względem samego adminowania, to wszystko jest w porządku.

Użytkownik nr 2 : Demolka dobry streamer adminem też nie jest najgorszym ogólnie zachowuje się naturalnie nie wyzywa nie klnie potrafi pomoc :D

Użytkownik nr 3 : Nie polecam , cały czas spami reklamą swojego streama

Użytkownik nr 4 : Nie znam go mordo ? gra sobie , spamuje często na say o tym swoim kanale na yt i w zasadzie tyle wiem :>

Użytkownik nr 5 :  Tak trochę nie przestrzega regulaminu.
Obraża innych graczy, klnie co chwilę, raz widziałem nawet na say@@ nasze pospolite kur... i spami o tych swoich streamach co chwilę tak, że ludzie proszą o jego zbanowanie

Użytkownik nr 6 :  Demolka jest raczej dobrym adminem - mało banuje mało kickuje za respy- zwraca raczej uwage na poważniejsze przewinienia :P
Nie ma sie do czego za bardzo przyczepic ;) swoje gra - swoje "strimuje"

Użytkownik nr 7 :  Dziwny typ osobowości jak sla mnie. Szuka guza, wiec trzeba go oszlifować :D żartuje, nie znam go ale wydaje się spoko mordka

Użytkownik nr 8 :  Wiesz nie znam go nawet : / Pewnie spoko koleś z niego 

Użytkownik nr 9 : Niedoceniony, ogarnięty, nie używał aima wtedy, nice YouTuber

Użytkownik nr 10 :  Demolka to taki śmieszek ogólnie spoko mordeczka lubi czasem poświrać chłopaczyna 

@pr0 0wn3d.cfg https://scr.hu/qY6j2BxD:beka: 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 5

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik

O kurde , jak by nie było jest bardzo miło. Bardzo fajny pomysł na poprawę, albo pogorszenie nastroju :)

aaaa i dodam ze już nie łysy bo coś tam się przewinęło 

Edited by demolka
  • Zasłużony

niezła robota :D 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• cannabis
5 godzin temu, pr0 0wn3d.cfg napisał:

@DyLu nie załapałeś trolla :trol2:

No więc wyjaśnij go nam wszystkim xD 

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

Fajnie :)
brawo dla ciebie 

• Marves changed the title to Pod Ostrzałem #5 demolka
  • 0101 locked this topic
  • 6 months later...

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Super 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]