cannabis 0101 Posted August 22, 2018 cannabis Share Posted August 22, 2018 Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się Admin DD2#1 @demolka Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : Użytkownik nr 1 : Trochę toksyczna osoba, wnioskując po wypowiedzi na streamie. Taki typowy łysy seba z dawnych lat. Powinien popracować nad emocjami, bo jak pokazał niedawny temat nie potrafi, bądź nie chcę ich kontrolować. Zamiast spokojnie wyjaśnić temat, to poleciały wyzwiska oraz posty pod własnymi postami. Względem samego adminowania, to wszystko jest w porządku. Użytkownik nr 2 : Demolka dobry streamer adminem też nie jest najgorszym ogólnie zachowuje się naturalnie nie wyzywa nie klnie potrafi pomoc Użytkownik nr 3 : Nie polecam , cały czas spami reklamą swojego streama Użytkownik nr 4 : Nie znam go mordo ? gra sobie , spamuje często na say o tym swoim kanale na yt i w zasadzie tyle wiem :> Użytkownik nr 5 : Tak trochę nie przestrzega regulaminu. Obraża innych graczy, klnie co chwilę, raz widziałem nawet na say@@ nasze pospolite kur... i spami o tych swoich streamach co chwilę tak, że ludzie proszą o jego zbanowanie Użytkownik nr 6 : Demolka jest raczej dobrym adminem - mało banuje mało kickuje za respy- zwraca raczej uwage na poważniejsze przewinienia Nie ma sie do czego za bardzo przyczepic swoje gra - swoje "strimuje" Użytkownik nr 7 : Dziwny typ osobowości jak sla mnie. Szuka guza, wiec trzeba go oszlifować żartuje, nie znam go ale wydaje się spoko mordka Użytkownik nr 8 : Wiesz nie znam go nawet : / Pewnie spoko koleś z niego Użytkownik nr 9 : Niedoceniony, ogarnięty, nie używał aima wtedy, nice YouTuber Użytkownik nr 10 : Demolka to taki śmieszek ogólnie spoko mordeczka lubi czasem poświrać chłopaczyna @pr0 0wn3d.cfg https://scr.hu/qY6j2B 3 1 5 Link to comment
Magik ! Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Dobra robota mordo już widzę minę Demolki Link to comment
Użytkownik demolka Posted August 23, 2018 Użytkownik Share Posted August 23, 2018 (edited) O kurde , jak by nie było jest bardzo miło. Bardzo fajny pomysł na poprawę, albo pogorszenie nastroju aaaa i dodam ze już nie łysy bo coś tam się przewinęło Edited August 23, 2018 by demolka Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 23, 2018 Zasłużony Share Posted August 23, 2018 niezła robota Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 @DyLu nie załapałeś trolla Link to comment
Użytkownik kozak345 Posted August 23, 2018 Użytkownik Share Posted August 23, 2018 fajne Link to comment
cannabis 0101 Posted August 23, 2018 Author cannabis Share Posted August 23, 2018 5 godzin temu, pr0 0wn3d.cfg napisał: @DyLu nie załapałeś trolla No więc wyjaśnij go nam wszystkim Link to comment
V1rus* Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts