Użytkownik Pyczka Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 1. Imię: Kacper 2.Twój nick na serwerze: ♛Pyczk4♛ 3. Aktualny wiek: 13,5 4. W jakich godzinach grasz?: 9/10-21 5. Znajomość SourceModa [0/10]?: 9 6. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak, przez około 7 miesięcy ale zrezygnowałem 7. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 8. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: 1. Chciałbym pomóc w rozwoju serwera. 2. Jestem osobą komunikatywną która szybko łapie kontakt z graczami i potrafię wprowadzać miłą atmosferę na serwerze. 3. Czasem brakuje admina na serwerze w godzinach porannych który by ogarnął dzieci jak i osobą które trollują. 9. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 10. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022849717/ 11. Twój Steam ID: STEAM_0:1:531291994 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Powiem tak: - Nie widzę cię na serwerze, - wiek, - Z tymi godzinami, w których grasz to chyba trochę kłamstewko, ponieważ siedzę na serwerze ostatnio dużo i cię nie widzę, + Znajomość SM, + Doświadczenie Reasumując jestem na NIE generalnie przez to, że nie widzę cię na serwerze . TYLE ODE MNIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 To jest żart, tak? GT bez komentarza--> https://www.gametracker.com/player/♛Pyczk4♛/54.38.49.145:27015/ Połowa podania skopiowana --> 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi