Użytkownik Kashi Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Witam, chciałem zaproponować wam propozycje na serwer surf 1. votemap dla graczy aby to oni dokonywali wyboru 2.Zamiast klas dodać level a od levelu gracze będą zdobywać za to skiny maksymalny level to by był 301 i dodać komendę /level gdzie gracz może zobaczyć od którego levela może zdobyć jakiś skin 3. fajnie by było jak byście dodali na mapy klatki jak gracz spadnie z surfa to przenosi go do klatki a klatkę by było można otwierać we 2 osoby i żeby nie było respawn all tylko rundę jak ktoś zginie czeka aż jakaś drużyna wygra mape. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RUSSIA Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 1. Votemap jak najbardziej tak tylko lepiej dodać jeszcze ze 2 mapki. 2. Co do skinów raczej "Oklepane" 3. Klatki jak dla mnie jak najbardziej dobry pomysł tylko że dużo osób nie potrafi aż tak dobrze surfowac zeby do niej nie wpadać co 20sec Możliwość wyboru w votemap *Surf ski 2 Jail (Bez respawnu) *surf ski 2 ( z respawnem) Byłoby chyba najlepszym pomysłem. Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kashi Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Russia fajnie by było jak by dodali mapki takie jak surf_labirynto surf_nice_fly_4 surf_ski_5_final surf_green_delux2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Mapek mogło by być kilka ale ja bym zostawił klasy bo ze skinami za duzo zabawy . Teraz jest taki sur + diablo i to jeste wstarym tylku i jest fajne / Votemap ooo tak jak najbardziej na tak przydalo by sie to bo co rozmaiwamy z graczami na serwerze wlasnie kazdy mowi ze tego brakuje . Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kashi Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dobra skiny mogą dodać od leveli a klasy niech zostawią Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 17 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Co Ty na to @ One. ? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Lipca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Co do map to dodaje powoli, sa inne tematy. Klatki bez sensu, widzicie co sie w nich dzieje Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Lipca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi