Użytkownik Kashi Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nick: Kashi Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Kashi/145.239.20.145:27130/ Link do steam (z grą cs 1.6): Nie mam gry na steam ale mogę kupić Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego Ty?: A więc dlaczego ja Chciałbym zostać administratorem na serwerze bo dużo graczy łamie regulamin a na serwerze administratorów jest mało są osoby które również czitują a to bardzo psuje grę a takie osoby powinno się karać aby innym graczą nie psuli rozgrywki . Kontakt: Facebook Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 jestem na nie amx + składka + steam - czas - Miałem podobną sytuację z czasem pograj z tydzień kup steam i myślę, że dostaniesz admina Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) - Wiecej czasu rozmawiałem z tobą na serwerze jesteś wporzadku ale mówiłem że to za szybko - Wiecej wypowiadaj sie na forum i wejdz w zycie serwera + Składka +amx Narazie na nie Edytowane 13 Czerwca 2020 przez MATE Odnośnik do komentarza
Użytkownik RUSSIA Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jestem na Tak + składka + Jak grasz to jesteś " Towarzyski" Rozmawiasz z graczami itp + steam ( Z tego co widziałem właśnie zakupiłeś ) - czas na serwerze trochę za bardzo "lecisz" Z mikro jak grasz "Teksty. Pisze skargę bo nie banujesz" Pouczanie admina. Ogólne robienie sobie "Beki" Jest aż trochę za duże jak na administratora. Jak to ogarniesz to jest git. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kashi Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dowodzik że mam cs na steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198854884254 Odnośnik do komentarza
Premium r1z0. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ja osobiście jestem na NIE: - Wypowiadasz się w swoim podaniu - Mało się rozpisałeś w ''Dlaczego Ty'' - Ortografia na niskim poziomie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Z tego co słyszałem adminów potrzeba, 5 dni masz przegrane po ~2/3h/dzień. Jak będziesz miał 7 przegranych dni to zgłoś się po flagi 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi