Użytkownik WiteK Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nick podejrzanego: monster Nazwa Serwera: dd2 #2 SteamID/IP: STEAM_0:1:209620362 Data i godzina: ostatni tydzień Link do dowodów(Demko,SS,itp):https://ufile.io/j1ycq2s5 https://ufile.io/eminl6rq Rozpisanie Dowodów: Demo 1 : 14:00 - zaczyna się Kółeczka z digla 17:12 - wydaje mi się czy celownik za banią poleciał ? +/-b 18:05 - rozrzut wielki a trafia +/-b 19:15 - typical aim ++++b gościu strzela gdzieś obok modelu a aim koryguje Demo 3 : 5:48 - Znów ta sama sytuacja, strzela obok, aim trafia ++++b 6:30 - +b 6:36 - celownik leci za modelem +b 6:45 - Wydaje mi się że celownik przeskakuje na drugi model tt przez ścianę +/-b Coś od siebie: Aim na przycisk. Pisałem adminom ale nie reagowali. Odnośnik do komentarza
Użytkownik monster Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nick: monster Data i Godzina: 13.06.2020 - 21:03:20 Link do bana: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=19447 Link do Screenów: https://www57.zippyshare.com/v/F2c2ToEH/file.html Wycinek z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screenyNa Strefaskilla.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:209620362' [AMXBans] Your IP: '.' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Screeny czyste. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Na prośbę admina @ d3f3nd3r temat otwieram i ban nakładam na nowo gdyż są przypuszczenia cheetowania. cyt; "W tym temacie ja dawałem bany w smołkach i na pełnym fleszu proszę o ponowne zbanowanie" @ d3f3nd3r Tak więc proszę o rozpisanie demka. temat rozpisania demka i zgłoszenia na owego gracza pozwolę sobie zescalić gdyż zaoszczędzi nam to czasu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik monster Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Po pierwsze, @ WiteK dema nagrywasz i zgłaszasz mnie tylko dlatego żeś słaby i że cię za mocno ostatnio biłem. Dobrze obaj o tym wiemy. Po drugie: Demo 1 : 14:00 - kup sobie okulary, gdybym miał jakieś AB to typ już dawno banie dostał, a tak cały mag poszedł i nic. W dodatku żadnych tam kółeczek nie ma, zwykły tracking i recoil z deagla. 17:12 - zwykłe full auto 18:05 - yyy, skoro mam celownik na modelu i naciskam przycisk strzału to czego oczekujesz ?! Zwykłe serie na odległość + lekki ogar recoila. Czasówki z (_o_) 19:15 - miernyś. Obok to był pierwszy ruch myszki, bo się go tam nie spodziewałem, drugim ruchem była lekka korekta na model. Demko ewidentnie rozpisane na siłę. Demo 3: 5:48 - typie, crouch & jump z celowym wychyleniem się na bramę. Nie ma tam żadnego przeskoku celownika. 6:30 - o matko, typ tym mi wszedł po celownik co ewidentnie widać na demie. 6:36 - mierny człowieku, nie moja wina że nie potrafisz grać w tą grę. W tej akcji widać serie, ogar recoila (celownik w dół), kolejna seria i ogar recoila (celownik w dół) i zakończenie pełnym full auto na odległość z pełną kontrolą recoila po czym weszła bania. Sorry, ale nie każdy ma mega łącze (pomimo niskiego pinga) na którym hitreg jest idealny i wszystko wchodzi jak w masło, tak jak to jest u ciebie. 6:45 - znowu jakieś czasy z (_o_), zauważ matole że strzelam OD RAZU full auto i celownik rzuca trochę na boki a to się nazywa RECOIL a nie modelowanie AB przez ścianę. "Coś od siebie: Aim na przycisk." - schlebiasz mi, zazwyczaj mi ludzie piszą wh/no recoil, jedynie za czasów blacklisted.pl i anticheat.pl chcieli mnie kilka razy banować za aimbota. Szkoda tylko że na tych demach nie ma ani jednej akcji, po której można byłoby kogoś zbanować, a tym bardziej podejrzewać o używanie aimlocka. Na przyszłość trochę pokory, ta gra ma 20 lat i są ludzie którzy mają większe doświadczenie w tej grze od ciebie. Moja rada, @ WiteK popracuj lepiej trochę nad nadużywaniem double jump'a, bo chyba to ci najlepiej wychodzi. Podsumowując, bezpodstawne oskarżania, rozpiska na siłę i czasówki z (_o_). Edytowane 13 Czerwca 2020 przez monster Odnośnik do komentarza
Użytkownik monster Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 10 minut temu, |K4|Bum napisał: Na prośbę admina @ d3f3nd3r temat otwieram i ban nakładam na nowo gdyż są przypuszczenia cheetowania. cyt; "W tym temacie ja dawałem bany w smołkach i na pełnym fleszu proszę o ponowne zbanowanie" @ d3f3nd3r Tak więc proszę o rozpisanie demka. temat rozpisania demka i zgłoszenia na owego gracza pozwolę sobie zescalić gdyż zaoszczędzi nam to czasu. Jeżeli fakltycznie admin@ d3f3nd3r twierdzi, że screeny robił na pełnym fleszu i w smołkach to kłamie, za co powinien się pożegnać z funkcją admina. Wystarczy sprawdzić HLTV w celu potwierdzenia że nic takiego miejsca nie miało i że admin ewidentnie kłamie. Jak admin da jakąś rozpiskę demka to również się do niej odniosę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik monster Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) HLTV na którym zostały zrobione screeny: http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2006132053-de_dust2-1592074380-1592075640.zip Czas: 10:00 - jak widać, żaden flash od CT nie poleciał i nikt nie rzucił również żadnego smoke'a = kłamstwo admina @ d3f3nd3r Edytowane 13 Czerwca 2020 przez monster Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 @ WiteK o do twojej rozpiski: Demo 1 : 14:00 - Normalna akcja, też tak czasami gram B- 17:12 - No troszkę dziwny skan B+ 18:05 - Jaki rozrzut wielki? Ja tu widzę normalne serie B- 19:15 - Jak by aim miał coś skorygować to zrobiłby to na początku akcji nie na jej końcu B- Demo 3 : 5:48 - No to troszkę dziwna akcja, gdyż celownik zdecydowanie jest obok głowy lecz może to efekt rozrzutu adekwatny co do odległości od przeciwnika b-/+ 6:30 - troszkę dziwnie to wygląda lecz od razu widać że gracz wychodzi na mida z celownikiem na wysokości głowy, TT wychylił praktycznie pod celownik. B- 6:36 - Akcja czysta B- 6:45 -Nic tu nie widzę B- Oba demka czyste. @ monster pozwoliłem sobie sprawdzić tą akcje z tego demka i również nie widzę tu flesha od strony CT. Lecz czekamy na wyjaśnienia admina. @ Uszaty jeżeli oskarżenie wobec admina co do gracza okaże się fail'em ( A może tak być bo podana akcja o którą się wszystko rozchodzi jest czysta) To proszę ciebie jako opiekuna serwera o wyciągniecie odpowiednich wniosków co do admina. Gdyż regulamin jasno mówi: 4. Admin wstawia błędną rozpiskę - UnBanTeam ma obowiązek powiadomić o tym właściciela serwera. Ja w tym wypadku wyprałem opiekuna, reszta będzie należeć do ciebie. Ale najpierw poczekajmy na wyjaśnienia admina. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik monster Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) @ |K4|Bum z tego co zrozumiałem, @ d3f3nd3r napisał ci, że zbanował mnie i zrobił screeny, gdzie niby cała sytuacja miała miejsce w smołkach i na pełnym fleszu, prawda ? Poniższe demko, czas 10:00, gram po stronie T, jasno pokazuje że screeny zostały zrobione, ale nikt żadnego smołka nie rzucił i CT również żadnego flasha nie rzuciło. Tym samym admin @ d3f3nd3r starał się ciebie przekonać do nadania mi bana (którego nadałeś i ban nadal aktywny) pomimo czystych screenów pisząc nieprawdę na temat flasha/smołka, które niby powinny być na zrobionych screenach ? Tak tą całą sytuację rozumiem. http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2006132053-de_dust2-1592074380-1592075640.zip PS: @ GENERAL ALADEEN , przeczytaj ten post. Admin @ d3f3nd3r napisał do @ |K4|Bum żeby mnie zbanował pomimo czystych screenów, bo jego zdaniem screeny robił na moim niby pełnym flashu i w smołkach, czemu oczywiście powyższe demo (czas 10:00 , strona T) całkowicie zaprzecza. Edytowane 13 Czerwca 2020 przez monster Odnośnik do komentarza
Użytkownik WiteK Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Jeszcze nie widziałem żeby gościu który jest czysty tak się pruł haha Spoko znajdę jeszcze parę demek. Przynajmniej już wiem że typas ma coś na sumieniu. I tak żeby tematowi stała się zadość niech inny ubt sprawdzi demko Odnośnik do komentarza
Użytkownik d3f3nd3r Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Wszystkie fakty świadczą za graczem, więc proszę o odbanowanie. Unban był po ok. 20 minutach od czasu wstawienia SS-ów, godzina ok 22.00 (będąc na spect "wyczekiwałem" momentu, kiedy padnie flesh i "w końcu" u mnie ekran biały, więc tym większe było moje zdziwienie, że na ss-ach nie ma "mleka" ani dymu smoke). Prosiłem o ponowne zbanowanie, aby na spokojnie przejrzeć, zweryfikować, rozpisać demko (tym bardziej wiedziałem, że będę rozpisywał demko o co również poprosił @ |K4|Bum ). Wczoraj jeszcze inny admin, na moją prośbę sprawdził "ten" moment (mam jakiś problem na jednym komputerze i nie mogłem otworzyć demka wczoraj), dzisiaj już na innym komputerze sprawdziłem. Potrzebowałem czasu na weryfikację, tym bardziej że kilkakrotnie przebywałem na spect sprawdzając zarzuty zgłaszane przez innych graczy co do samego zainteresowanego (pisałem y@ Czysty). Przepraszam Cię @ monster , że musiałeś zaczekać kilka godzin, nie było to spowodowane zarzutem co do Ciebie (chyba tylko ja na serwerze uważałem, że grasz czysto, niepewność pojawiła się po "skanowaniu", gdzie z poziomu admina widać więcej), zaskoczyły mnie ssy na których nie było ani dymu smoke ani flesza (obserwując Ciebie miałem biały ekran), lecz potrzebą rzetelnej weryfikacji, tym bardziej, że nie miałem tego możliwości zrobić dzień wcześniej, więc proszę jak na wstępie o odbanowanie gracza. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Zgłoszony jest czysty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi