Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Czołem Strefowicze! Temacik polega na tym aby pokazywać swoje zdjęcia z czasów dzieciństwa bądź młodości a po drugiej stronie zdjęcia z teraźniejszości. Głównym zamysłem tego tematu jest to aby pokazać jak wasz wygląd zmienił się przez te kilka lat. Myślę, że pomysł jest jak najbardziej na propsie i będziecie chętnie pokazywać to jak zmieniliście się od czasów młodości! Mam nadzieję, że pomysł przypadnie wam do gustu i będziecie chętnie dzielić się z nami swoją zmianą. P.S W tym temacie wstawiamy tylko posty ze zdjęciami! Dla zachęty wstawiam pierwsza zdjątka! Lil choina wjeżdża na rejon, auuu! 2 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nie pamiętam który to rok aczkolwiek te dwa zdjęcia to bardzo odległy 2 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 A niech stracę 2in1 i się pokaże jak wyglądam teraz(może i nie teraz a w roku 2019), i przy okazji jako knajzder w roku 2010 (12 lat) dużo się chyba nie zmieniłem 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hsmonst3r Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 9-10 lat Barber nie tyka wąsa, bo ja go nie proszę. Z teraz XD 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Z czasu pomiędzy 1 i drugim zdjęciem nic nie mogę znaleźć ;xx Potężna zmiana tu weszła xDD 1 8 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dershia Opublikowano 20 Czerwca 2020 Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Jak ja to się chyba nie zmieniłam hahah Pozdrawiam 14 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Jakoś od dołu do góry od najstarszego zdjęci do najmłodszego 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Juniorovsky Opublikowano 25 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Mam nadzieję, że jest jakoś lepiej... 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 To ja też się pokaże macie mnie z teraz i przeszłość na jednym zdjęciu xd Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wikcia Opublikowano 12 Września 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 3 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 20 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi