Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dershia Opublikowano 13 Czerwca 2020 Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opowieści z Krainy Vena I Słowem wstępu... Wstawiam ten wierszyk, bo generalnie chcę napisać drugą część, tak jak zapowiadałam, niektórzy po prostu mogą nie zrozumieć bez pierwszej części. Wierszyk był napisany na długo przed fuzją i dużo się pozmieniało, no jednak nie będę edytować wierszyka, to już w następnych częściach. Zapraszam do lektury! Za górami za lasami, Żyje @ DizZy z pachołkami. Krainą Venatuss się zowie, Znam kogoś kto o tym opowie. A więc słuchajcie moi mili, Co admini w ten czas nabroili. Lecz zanim do tego przejdziemy, Trochę o nich opowiemy. Założyciela chyba znacie, To o nim jest w temacie. Kolejny co macza w tym łapki, To @ WhiteNygga i jego rapki. Cały ster wspiera Nikita, Co byle serwera nie tyka. A czy znacie już @ Anox a? Każdy rozpozna tego koxa. @ seyn świeżo po awansie, Pomaga, aż kończy w transie. Jeszcze nie koniec tego obsuwu, Bo brakuje mi rymu do @ UwU . @ Misiu to modek zielony, Co przy pracy zawsze skupiony. Nie zapomnijmy o naszej redakcji, To @ Vixie dodaje jej gracji. @ Koteł. z uśmiechem zawsze chodzi, wszystkie smutki szybko łagodzi. @ avix każdemu poprawia humor, Wtem na sieci panuje rumor. @ -.Nothingness.- to poeta życiowy, Od FanPage'a redaktor częściowy. @ PJETRAS łobuz nasz kochany, Dla sieci jest zawsze oddany. @ xMleko , choć czasem denerwuje, Totalny ubaw zawsze serwuje. @ Word jest tu obrońcą prawa, Dla cheater'ów to trudna przeprawa. Choć @ lux1one 'a jeszcze nie poznałam, To wiele dobrego o nim słyszałam. Świeży to już klasyczna legenda, Zawsze z nim dobra gawęda. Ksiądz Silver to taki specjalny gość, Który czasami da nam w kość. Razem z nim wpadł do nas @ PanZielony , W dziedzinie śmiechu doświadczony. Mnie tutaj przyprowadził @ Kudlaty , Każdemu życzę takiego taty. Mam nadzieję, że uśmiech się u was pojawił, Kiedy ten wierszyk na forum się zjawił. Wybaczcie, jeśli siebie tu nie znajdziecie, Wystarczy, że tylko palcem skiniecie. Wtem już do roboty się biorę, I wierszyk ten w was ubiorę. Trochę się już w tych rymach pogubiłam, Ale co nie co dla was stworzyłam. Każdy wierszyk kończy się tym, co się zaczyna, więc tego wersu to będzie przyczyna. Odtąd @ DizZy ze swoimi aniołkami Nie byli już zwykłymi pachołkami. Na tym zakończę swoją homilię, Pozdrawiam całą naszą familię! 1 10 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 No spoczko oczko 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 13 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Oj tak było czekam na wersję z Strefy 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Wow! Świetna robota To teraz tylko czekać na drugą wersję Mam nadzieję, że mnie tam uwzględnisz 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Miłe jak i te niemiłe wspomnienia wróciły 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Pięknie Kamilka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jak ja dawno czegoś takiego nie czytałem! Super, czekam na więcej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Nie no ten wierszyk jest tak zajefajny że głowa mała. Czekam na więcej. Ps. Dalej pocieszam i łagodzę smutki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Coś pięknego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Victim_of_the_Wise Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Czekam na powieść XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Misiu Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gufsonik Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Mimo że mnie tam nie ma, to i tak kozaczek:DDDDD Mam nadzieję że następne będą również dobrze, a może i lepsze :DDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Fajne, fajne ;D Oczywiście czekam na wersję ze strefy xd 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi