Użytkownik TEZ Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Wzór : 1. Imię: Marcel 2. Wiek:16 3. Nick# na Discord:T E Z #5112 4. Ile czasu spędzasz na Discord:12/7 5. Twoje doświadczenie z Discord:9,5/10 bym tak ocenił znam prawie każdy sekret Discorda potrafię robić kanały permisje Boty dodawać je i takie tam 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem:przedewszystkim chce pomóc na discordzie naszej sieci będę napewno często aktywny coś tam pisze na chacie i mam ogromne doświadczenie bo korzystam z tej platformy około roku i wiem co i jak no to tyle liczę na pozytywne rozpatrzenie pozdrawiam T E Z/Tez138! EDIT: MotylaNoga różnie dokładniej ci nie odpowiem dlatego dałem 9,5 najczęściej ten Python się przewijał. Bo połowa moich Botów było w wersji beta a niektóre dodałem na swój prywatny serwer. Edytowane 14 Czerwca 2020 przez TeZ138 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 + Wiek + Duże doświadczenie Jeśli bedziesz często aktywny to jak najbardziej, admin się zawsze przyda do pomocy ^^, jestem na TAK. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 + Wiek + Czas, który może poświęcić -/+ Co do tego doświadczenia to chciałbym się dopytać. Jeżeli dałeś taką ocenę, to potrafisz pisać boty , a jeżeli tak to w jakim języku. Niektórzy wolą JS, Python etc. Tak, chciałbym z ciekawości odpowiedzi na moje pytanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 +wiek +Doświadczenie Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Czerwca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi