Użytkownik majnD Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Twój nick:.minD Nick oskarżonego:Lou. IP/SID oskarżonego:VALVE_0:4:1520314334 Data i czas zdarzenia: 11:05 Powód skargi: brak kultury na serwerze Opis sytuacji: No se wbiłem na serwer, no se doszedłem do tt, se przypomnialem wczorajsza sytuacje jak lou tutaj naklamal w skardze, na demku prowokowal do wyzwisk i se napisalem kilka razy na czacie, ze lout to konfident, no bo w sumie to prawda, tak? no I se ten dany gracz nie wytrzymal presji i przeklinal na serwerze, to se nie bede gorszy i se zloze skarge, a co mi tam, za nudno byscie mieli. (te "se" to specjalnie) XD Btw. poza tym lou czesto zapomina o KARNIAKOWANIU, woli zabijać w łeb niż strzelić po nogach, często przeklina przy użyciu czatu głosowego - no bo większość czasu ten 14latek prowadzi, więc ma taką możliwość. Chłopak potrafi prowadzić rozgrywkę kiedy jest FREEDAY, więc nie ogarnia gierki, ale co ja tam widzę. przegrałem tylko 50h według gametrackera w ostatnim czasie - najwiecej ze wszystkich XD. A i tam btw. Lou Ty tam nie strasz o jakimś forum, bo wszystko co pisałem w grze - moje bindy to prawda i słowa nie są przekleństwami jak w Twoim przypadku. essss Pozdro i murem za bonusem, elko. XD Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): [JailBreak Mod] [ 30 ] sek. minelo! Wiezniowie moga sie juz budyniowac! NobeQ : soj kyos Bartus:D : min sojusz / [SuperVIP] Lou. : chopie utkaj juz leb Damian | CSSetti.pl : unidet mamy sojusz [SuperVIP] Lou. : jestes wkurwiajocy Edytowane 14 Czerwca 2020 przez majnD 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kiniaa Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 To i ja dołożę swoje trzy grosze. Lou to osoba, która nie jest jeszcze gotowa by być w gronie administracji (i myślę, że większość graczy to potwierdzi). To co pisze kolega wyżej to jest jeszcze mało. Nasz kandydat na strażnika "XD" nie zna regulaminu tzn. podrzuca broń tt, gdy do ct wszedł ktoś kto mu "przeszkadza", prowadzi podczas Niedzieli, itd. Po prostu ten gracz nie nadaje się na to by być strażnikiem, dla mnie to jest bezsensu, że strażnika się daje osobie, która gra od kilku dni na serwerze (nie mówie tu o Lou). Nie utrzymuje kultury, nie zna regulaminu, nie ma mutacji (co jak mniemam jest w zasadach serwera). Skarga zasłużona i słowa nie są kłamstwem. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) To i ja coś od siebie dołożę Lou jak wiemy jest młody często siedzi w ct oraz na serwerze na screen shocie widać jak klnie ale zastanawia mnie coś trochę wyżej w twojej konsoli mianowicie tekst którym go sprowokowaleś czyli "Lou lubi makowca" Jeżeli masz zamiar prowokować graczy a potem pisać na nich skargi to widać na ile jesteś sprytny i na co cię stać oczywiście nie mówię że Lou jest niewinny ale również ty powinieneś zostać ukarany za prowokacje bo żadko zdarzają się ludzie którzy wyzywaja graczy tak o bo ma zły dzień w tym przypadku go sprowokowaleś i skarga nie ma najmniejszego sensu chyba że obaj zostaniecie ukarani po prostu jeżeli macie coś między sobą to sobie to wyjaśnijcie a nie ze prowokujesz go po to żeby pisać skargi na forum to tyle Pozdrawiam T E Z/TeZ138! Edytowane 14 Czerwca 2020 przez TeZ138 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik majnD Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 A co to za prowokacja, kiedy stwierdziłem fakt? Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, znasz takie powiedzenie? Poza tym, te jego przekleństwa to nic, z tym co robi na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) 12 minut temu, majnD napisał: A co to za prowokacja, kiedy stwierdziłem fakt? Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, znasz takie powiedzenie? Poza tym, te jego przekleństwa to nic, z tym co robi na serwerze Stwiedziles fakt? Znasz go w realnym życiu i wiesz co robi?Czyli "je makowca" jak Kuba Bogu tak bóg Kubie tak? Czyli on ci coś zrobił a ty chcesz mu dogryzc w skardze? Na serwerze bywam często i Lou wtedy jest w ct nie wydaje mi się żeby jego zachowanie było tak masakryczne żebyś mi odpowiadał pod swoim postem "że ten Lou to taki wulgarny i nie kulturalny 14 latek" nie mam zamiaru niczego więcej dodawać chyba że znowu będziesz stwierdzał swoje "fakty" Edytowane 14 Czerwca 2020 przez TeZ138 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vestamichu Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zacznijmy od tego że sam nie jesteś najlepszy tak, jak wczoraj było widać na demku też wyzywasz , śmiejesz się , prowokujesz to że raz powiedziałem " przekleństwo " co wypowiedz się z twojego prowokowania specjalnie mnie wkurzałeś i mam na to świadków https://megawrzuta.pl/download/39ffe9522d6c4df3e07b21e433860d0d.html to że teraz specjalnie nie przeklinałeś żeby zrobić skargę, to twój problem ale nie raz zdarza się np jak do takiego mordixa mówisz : Wypierdala* kurw* z tego ct jeban* nie ogarze , nie raz tak było Więc sam nie jesteś najlepszy a ta twoja prowokacja przez całą mapę ( i kolejne ) też nie była fajna " Lou. lubi MAKOWCE xD" albo " Lou. to 14latek który kłamie i jest konfidentem" to co myślisz ? Fajne są ?? Nie pamiętaż jak wczoraj mordixa wyzywałeś ??? Z tym co w ct byłem ?? no właśnie więc moim zdaniem ta skarga jest bez sensu Spoiler Btw. poza tym lou czesto zapomina o KARNIAKOWANIU, woli zabijać w łeb niż strzelić po nogach, często przeklina przy użyciu czatu głosowego - no bo większość czasu ten 14latek prowadzi, więc ma taką możliwość. Chłopak potrafi prowadzić rozgrywkę kiedy jest FREEDAY, więc nie ogarnia gierki, ale co ja tam widzę. Czasem zabijam jak jest dużo graczy albo ktoś cały czas rusza się na bezruchu A o FREEDAYU zazwyczaj pamiętaj a jak nie , to komuś dawałem dusza lub freedaya ( zależy co chce ) Twoja kultura również nie jest najlepsza więc nie przyczepiaj się do mnie ! Dzieci w ct cały czas wyzywasz a teraz zachowałeś się grzecznie i nie wyzywałeś żeby zrobić demko :"D Moim zdaniem jest to bez sensu Pozdrawiam Lou Odnośnik do komentarza
Użytkownik majnD Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Mówisz o tym swoim demku minutowym, na którym nic nie widać, biegasz z kolegą mordixem po klatce terrarium i to wielki dowód? Polecam ściągnąć wcześniejsze demko, pokazuje wszystko, a w zasadzie nic. Zacząłeś nagrywać demko, napisałeś na czacie "NO WYZYWAJCIE MNIE" czyli prowokowałeś na WIZJI XD I co? I niestety ver uznał to jako dowód, ale dowód czego, gdzie tam było pokazane jak przedłużamy grę? Jedyne co było widać, to jak spit się leczy podczas pojedynku. Moja kultura nie jest lepsza, to pokaż dowody a nie piszesz puste słowa, zawołasz kolegę do rzekomego poświadczenia, a jedyne co potrafisz to tylko srać się na forum, prowokować i odpalasz demo a co do makowca, no to chyba lubi chłopak, skoro co 5 jego tekst brzmi "widzimy się na forum" To już wniosek, a fakt jest że ma 14 lat, żę lubi kłamać też jest faktem, więc nie rozumiem bulwers Mam fajny bind i go raczej nie zmienie, nie łamie regulaminu w żaden sposób, makowiec to takie ciasto, wiecie o co kaman I to nie powód do pisania niecenzuralnych słów, prawda lou? XD (Ps, "nie ogarze" - poprawnie nieogarze) - nie używam takiego słownictwa od x lat, więc pls przestań klamać i zmyślać Edytowane 14 Czerwca 2020 przez majnD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vestamichu Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 a teraz 2 tak jak powiedział @TeZ138 znasz mnie w prawdziwym życiu ?! wiesz czy lubię makowce ?? wiesz noo, nie znasz mnie tak na serio , więc po co tak gadasz ? Po prostu chciałeś mnie do demka sprowokować i dobrze o tym wiesz to że specjalnie nie wyzywałeś żeby zrobić skargę, nie mój problem ! pokaż 2 twarz a nie teraz przed forum się ukrywasz . Bo co ? Wczoraj mnie zdenerwowaliście i zrobiłem skargę ? HAH Gratulacje. Następnym razem pokazuj to co na serwerze piszesz , a nie na forum aniołek. też cię kiedyś nagram a nie, byłeś specjalnie grzeczny na serwerze żeby zrobić " Na mnie skargę " naprawdę żałosne Może jak kiedyś się ogarniesz to się spotkamy w realu i pogadamy a nie teraz Życzę miłego dnia Lou. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Skargę zamykam bo się robi za duży spam, poczekamy na wypowiedź opiekunów 3 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Wraz z drugim Opiekunem stwierdzamy, że @ Vestamichu oraz @ majnD dostajecie po 24h z racji takiej, iż jest to kolejna skarga na forum jak i na serwerze, gdzie ewidentnie widać jak jeden drugiego prowokuje i wyzywa. Następnym razem bany będą dłuższe, więc proszę abyście się zachowywali jak na wasz wiek przystało. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi