GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opowiem wam dość ciekawą historie a było to w sklepie, kupowałem wtedy colę. Płacąc dałem kobiecie 20 zł, wydała mi resztę. Nie patrząc specjalnie schowałem pieniądze do portfela i poszedłem. Po jakimś czasie coś mi zaświtało, że chyba za dużo tych pieniędzy było. Okazało się, że wydała mi tak, jakbym jej dał 100 zł, a nie 20 zł. Fajnie, kasa wpadła za darmo. Ale miałem wyrzuty sumienia, więc wróciłem do tego sklepu. Podszedłem do tej samej kobiety i zacząłem jej mówić, że byłem tu 15 minut temu i mi źle wydała resztę… A ta przerwała mi i z mordą “Po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględniamy”. Nie to nie, wyszedłem ze sklepu myśląc „Przypomnisz sobie o mnie babo na końcu zmiany”. @ shinga właśnie to mnie boli jestem za bardzo uczciwy. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Człowieku nigdy wiecej tak nie rób, jesli wydala Ci za duzo to bardzo dobrze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Łatwy pitosik, a jej pewnie z pensji potrącili Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi