Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: 102kg Imię: Oskar Wiek (dokłada data): 4.4.00 SID: STEAM_0:1:226534242 Znajomość AMXX*(1-10): 10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy o której wstanę i się położę jakbym miał się bardziej określić to z 7-8h Opisz siebie: Nazywam się Oskar,Mieszkam w Województwie Zachodniopomorskim, miesiąc temu skończyłem studia z czego jestem bardzo zadowolony jak i dumny Od dziecka ciągnęło mnie do gier typu FPS, Strzelanki bijatyki wojny i tym podobne Mój staż w cs'ie to 12 lat z hakiem, Od zawsze chciałem eliminować wszelkich oszustów z gier w które grałem, stąd też moja smykałka jak i pomysł na podanie Dlaczego akurat Ty?: Pierwszy raz UBT "zdobyłem" w 2k17, od tamtej pory szlifowałem swoje umiejętności w grze jak i w sprawdzaniu demek oraz ss'ów, uważam że nie ma oszusta którego nie wyniucham. Łącznie na owej randze byłem 11x na 7 większych/mniejszych forach, Nigdy nie zostałem "oddalony" z swojego stanowiska za źle wykonującą robotę, w większości wypadków nadszedł czas na pożegnanie lub po prostu coś się waliło Jestem angażującą się osobą, staram się zawsze działać szybko lecz nie pochopnie, Doświadczenie WCHŁANIANE przez okres 3 lat zrobił ze mnie dobrego kandydata, nie jestem w stanie potwierdzić tego co piszę na moment obecny lecz jeżeli dostanę to stanowisko postaram się jak najszybciej potwierdzić moje słowa/zdania.... prostując: Doświadczenie/Staż/Wiek/Dojrzałość/Dyspozycyjność/Aktywność/Chęć pomocy reszcie administracji jak i graczom... oraz zaangażowanie do wykonywanie swojej pracy, to mnie skłoniło do napisania podania Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak *Oby dwoma* Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10 Kontakt: STEAM/FORUM/TEL (jeżeli jest grupka na fb to jak najbardziej też) FB. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @ Administrator CS 1.6 @ UBTeam 1.6 ? 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 18 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Jak na dzień dzisiejszy jestem na NIE. - nie znam Cię praktycznie - konto na forum od 2018 roku, a masz bardzo słabą aktywność przez ten czas. + chęć pomocy Proponował bym dłużej pobyć z nami na forum i dać się poznać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OszukanyOszust Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Na tak. (Gorzej być nie może, poziom UBT jest tak żenujący jak nigdy chyba XD chyba już za Adka było lepiej jak handlował banami) + Poziom oceniania + Doświadczenie w grze + Doświadczenie w korzystaniu z AMXBansa (oczywiście o ile to prawda) 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 nie widze sensu przyjmowania osoby na ubt która sie pali tak klawo w tak martwej grze ze to szok Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 + wiek - doświadczenie - aktywność na forum, wbijasz i utrzymujesz aktywność tylko jak masz coś do załatwienia. + Jesteś dość aktywny na serwerze od dłuższego czasu. Niestety nie jestem jeszcze przekonany co do twojego podania. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Niestety ale moja opinia jest negatywna. - Tak jak napisał skowron konto na forum posiadasz bardzo długo lecz aktywność mała, pokazałeś się na forum bodajże z 2 tygodnie temu i tak ni jak na nim jesteś. - Warn na koncie. ( Co prawda odpracowany ale w pamięci jest nadal) - " Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10 " Tyle to najlepszy sędzia na Bl nawet nie miał poza tym nie widziałem aby ktoś był aż tak bardzo pewien swoich umiejętności. Tak jak napisałeś że w 2k17 zacząłeś szlifować swoje umiejętności, nie powiem na prawdę szacunek że w przeciągu 3 lat jesteś tak dokształcony że czujesz się 10/10. Ja w ubt zacząłem nauke w 2014 i nadal się uczę! Praktycznie co pół roku wchodzi w obieg kolejny nowy cheet z którymi UBT ma czasami problem. A ty widać nie masz z niczym więc naprawdę kłaniam się nisko... +Podanie + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Jestem na Nie. - Nikt Cię tu nie zna. - Znajomość AMXX: 10? Podaj jakiś kod pluginu, który napisałeś. Wtedy uwierzę. - Mam wrażenie, że skaczesz po sieciach jak pszczółka z kwiatka, na kwiatek - jak ci wygodnie. - Wbiłeś na forum w weekend, bo ktoś zrobił Ci fotki i od 2 dni później składasz podanie na UBT? Poprzednia twoja aktywność na forum była w lecie, rok temu. Zdecydowanie za krótki staż. + doświadczenie + umiejętności ( jeżeli cokolwiek z tego co napisałeś jest prawdą :))))))) ) 2 2 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 18 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi