Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie [UBT] CS 1.6 102kg

`BLA BLA BLA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO:  1.6

Nick:  102kg

Imię: Oskar

Wiek (dokłada data): 4.4.00

SID:  STEAM_0:1:226534242

Znajomość AMXX*(1-10): 10

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  Zależy o której wstanę i się położę :D jakbym miał się bardziej określić to z 7-8h 

Opisz siebie:

Nazywam się Oskar,Mieszkam w Województwie Zachodniopomorskim,  miesiąc temu skończyłem studia z czego jestem bardzo zadowolony jak i dumny

Od dziecka ciągnęło mnie do gier typu FPS, Strzelanki bijatyki wojny i tym podobne 

Mój staż w cs'ie to 12 lat z hakiem, Od zawsze chciałem eliminować wszelkich oszustów z  gier w które grałem, stąd też moja smykałka jak i pomysł na podanie 

Dlaczego akurat Ty?:

Pierwszy raz UBT "zdobyłem" w 2k17, od tamtej pory szlifowałem swoje umiejętności w grze jak i w sprawdzaniu demek oraz ss'ów, uważam że nie ma oszusta którego nie wyniucham.

Łącznie na owej randze byłem 11x na 7 większych/mniejszych forach, Nigdy nie zostałem "oddalony" z swojego stanowiska za źle wykonującą robotę, w większości wypadków nadszedł czas na pożegnanie lub po prostu coś się waliło 

Jestem angażującą się osobą, staram się zawsze działać szybko lecz nie pochopnie, Doświadczenie WCHŁANIANE przez okres 3 lat zrobił ze mnie dobrego kandydata, nie jestem w stanie potwierdzić tego co piszę na moment obecny lecz jeżeli dostanę to stanowisko postaram się jak najszybciej potwierdzić moje słowa/zdania.... prostując: 

Doświadczenie/Staż/Wiek/Dojrzałość/Dyspozycyjność/Aktywność/Chęć pomocy reszcie administracji jak i graczom... oraz zaangażowanie do wykonywanie swojej pracy, to mnie skłoniło do napisania podania 

Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak *Oby dwoma*

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10

Kontakt: STEAM/FORUM/TEL (jeżeli jest grupka na fb to jak najbardziej też) FB.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

image.png.83774e16de1f1b8120ec83352e99951f.png

• szynka zablokował(a) ten temat
  • szynka odblokował(a) ten temat
  • Skowron

Jak na dzień dzisiejszy jestem na NIE.

- nie znam Cię praktycznie

- konto na forum od 2018 roku, a masz bardzo słabą aktywność przez ten czas.

+ chęć pomocy

Proponował bym dłużej pobyć z nami na forum i dać się poznać.

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

Na tak.

(Gorzej być nie może, poziom UBT jest tak żenujący jak nigdy chyba XD chyba już za Adka było lepiej jak handlował banami)

+ Poziom oceniania 

+ Doświadczenie w grze

+ Doświadczenie w korzystaniu z AMXBansa 

(oczywiście o ile to prawda) 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

nie widze sensu przyjmowania osoby na ubt która sie pali tak klawo w tak martwej grze ze to szok

PAPUGA.png

+ wiek

- doświadczenie

- aktywność na forum, wbijasz i utrzymujesz aktywność tylko jak masz coś do załatwienia.

+ Jesteś dość aktywny na serwerze od dłuższego czasu.

Niestety nie jestem jeszcze przekonany co do twojego podania. Na nie.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Niestety ale moja opinia jest negatywna. 

- Tak jak napisał skowron konto na forum posiadasz bardzo długo lecz aktywność mała, pokazałeś się na forum bodajże z 2 tygodnie temu i tak ni jak na nim jesteś. 

- Warn na koncie. ( Co prawda odpracowany ale w pamięci jest nadal) 

- " Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 10 "  Tyle to najlepszy sędzia na Bl nawet nie miał poza tym nie widziałem aby ktoś był aż tak bardzo pewien swoich umiejętności. Tak jak napisałeś że w 2k17 zacząłeś szlifować swoje umiejętności, nie powiem na prawdę szacunek że w przeciągu 3 lat jesteś tak dokształcony że czujesz się 10/10.  Ja w ubt zacząłem nauke w 2014 i nadal się uczę! Praktycznie co pół roku wchodzi w obieg kolejny nowy cheet z którymi UBT ma czasami problem. A ty widać nie masz z niczym więc naprawdę kłaniam się nisko... :) 

+Podanie 

+ Wiek 

• Lubię to! 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik∙

Jestem na Nie. 

- Nikt Cię tu nie zna. 

- Znajomość AMXX: 10? Podaj jakiś kod pluginu, który napisałeś. Wtedy uwierzę.

- Mam wrażenie, że skaczesz po sieciach jak pszczółka z kwiatka, na kwiatek - jak ci wygodnie. 

- Wbiłeś na forum w weekend, bo ktoś zrobił Ci fotki i od 2 dni później składasz podanie na UBT? Poprzednia twoja aktywność na forum była w lecie, rok temu. Zdecydowanie za krótki staż. 

+ doświadczenie

+ umiejętności ( jeżeli cokolwiek z tego co napisałeś jest prawdą :))))))) )

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]