Gość Aguś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Witam! Mam taką propozycję, żeby stworzyć nowy kanał tekstowy - dla zabawy a między innymi "Śpiewanie piosenek" Można zrobić to w dwóch wersjach: 1. Jedna osoba wklei Link do YT a reszta będzie pisać po wersie danej piosenki lub max 5 słów. 2. Jedna osoba napiszę wykonawcę i tytuł a reszta będzie śpiewać na końcu sprawdzając zgodność z oryginałem (chociaż wiadomo, że niektórzy będą oszukiwać ;>) wiadomo, że nie zawsze pamięta się tekst, więc śmieszniej będzie zgadywać co tam mogło być bez oszukiwania Możemy śpiewać stare znane piosenki, później coraz nowsze, a nawet czołówki seriali Na pewno będzie to ciekawsze niż np Liczenie Można też obie wersje wykorzystać: 1. Wersję do zagranicznych utworów, tak tylko żeby coś posłuchać i pobawić się 2. Wersję do tych łatwiejszych - bardziej znanych Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Czerwca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 @ TeZ138 @ Płetwek co myślicie ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Dodałem 2 nowe Boty i kanał więc @ Aguś do dzieła z organizacją Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Czerwca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi