Premium r1z0. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Wymagania: Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji + Pisanie sensownych postów + Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu + Posiadane 40 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 15 lat + Brak ostrzeżeń na forum + Wzór: Nick: N4z1. Wiek: 18 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że w dniach 3/4h albo nawet troche więcej, a w weekendy 5/6h, bo mam wolny czas. Opisz siebie: Dawid, lat 18 lat, interesuję się informatyką, grafiką komputerową i sportem. Mieszkam w Anglii, a dokładnie w miejscowości (OxFord), uczęszczam do szkoły collge w OxFord. Jestem osobą spokojną ambitną opanowaną oraz kulturalną nie ma ze mną problemów. Dlaczego akurat Ty?: Jestem bardzo kulturalną, uporządkowaną osobą. Nikogo nie faworyzuję, a rolę redaktora wykonywałbym bardzo skrupulatnie. Mam duże doświadczenie związane z pełnieniem tej roli. Piszę poprawnie po polsku, umiem pracować w grupie. Zawsze można liczyć na moją pomoc. Bardzo lubię pisać wywiady i tworzyć nowe serie, więc na tym mogłbym się głównie skupić. Mam kilka pomysłów co do serii i mam nadzieję, że przyjęłyby się. Mam jeszcze pomysł jak rozwinąć dział redakcji, aby użytkownikom na forum się przyjemnie spędzało czas. Doświadczenie: Moje doświadczenie można powiedzieć, że jest bardzo duże, ponieważ niejednokrotnie posiadałem ową rangę na innych forach, i sprawowałem się dobrze, nikt na mnie nie narzekał, miałem tutaj też u was na forum ową rangę, ale niestety z braku czasu musiałem zrezygnować, a teraz mam dużo wolnego czasu i mógłbym się na tym skupić. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 10/10 Kontakt: GaduGadu/Steam/TS3/PW/Facebook/Instagram/Discord Przykładowy wywiad/artykuł: Niestety nie posiadam, ponieważ jeszcze nie miałem okazji przeprowadzić wywiadu ani zrobić jakiegoś artykułu na sieci, ale dałem linka do moich prac które robiłem jak byłem redaktorem, jest ich mało, ponieważ nie miałem za dużo na to czasu, a potem musiałem zrezygnować, ale teraz obiecuję, że będę przeprowadzać wywiady itd. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Wielkie tak + Doświadczenie - Jak najbardziej + Znajomość gramatyki - Jest ci znane od poduszki + Ogarnięty w tym temacie - Na pewno się przyda dodatkowa para rąk do pracy + Podanie spójne i treściwe - Nie mogę przyczepić Jestem na TAK bo nic innego nie mogę dać. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 16 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ogólnie z pierwszego wrażenia to podanie, jako że jest na redaktora, to średnio zachęca. Doświadczenie myślę, że okay, ale też nie widać nigdzie w tym co podlinkowałeś twoich umiejętności - Elita Sieci to tylko wrzucenie regulaminu i wypisanie podpunktów (0 inwencji twórczej) - wolałabym, żebyś stworzył jakiś artykuł lub przeprowadził wywiad, by można ocenić twoje umiejętności lepiej. Wiek i dyspozycyjność jak najbardziej pasuje. Jestem skłonna dać Ci pozytywną opinię (na tak), jeśli, tak jak pisałam, stworzysz coś swojego i nam podeślesz, gdyż po prostu nie ma co teraz pod jakimś względem Cię oceniać, skoro najważniejszego w sumie nie widać. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Przyjmuje na okres próbny dwóch tygodni 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi