Użytkownik∙ FiQel Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Nick: FiQel Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin dd2 #2 Powód rezygnacji: Powodów jest wiele,brak chęci do gry i niedogadywanie się z administracją Chciałbym podziękować @ Meluś za to,że dał mi szanse i to,że jak czegoś nie widziałem to mi wytłumaczył.Ale zjebałem sorry bro @ Marta. mam nadzieje,że nie raz zagramy w cs 1.6/go i mam nadzieje,że to nie wpłynie na nasze "zajebiste relacje" @ daria. też chciałbym ci podziękować za wszystko co zrobiłaś @ RedBoi. mama nadzieje,że zagramy jeszcze nie raz w cs @ Wizz fajnie się z tobą gadało na steam mam nadzieje,że pogadamy nie raz. @ Beehehe FYVM mieliśmy mało kontaktu ze sobą ale mam nadzieje,że się poprawi @ Aniaa Siostra ty moja kochana mam nadzieje,że pogadamy jeszcze bo fajnie było @ Uszaty No dzięki za wszystko. @ darealpetuwer. no dzięki za kosę którą mi wbiłeś w plecy..... miałeś farta i tyle no Chciałbym też podziękować wszystkim tych,których nie oznaczyłem. kocham was misiaczki moje kochane. zawsze będziecie w moim serduszku . Dziękuje za uwagę by FiQel. 1 2 6 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi