Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 1. Nick: Strzaleczka --> 2. Wiek: 15 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 7,5/10 6. Doświadczenie: Dawniej grałem na serwerze JB i bylem często prowadzącym i nie było żadnych problemów. Teraz po przerwie wrociłem do cs'a 1.6 i chcę pomóc serwerowi, bo często jest patologia lub jakiś nieogarnięta osoba w CT. 7. Coś o sobie: Mam na imię Szymon, mam 15lat. Lubię jeździć na rolkach i rowerze. 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Tak, znam 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Oczywiście, sprawny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Na nie dziś na jakiejś mapie wykorzystywałeś jej błędy bodajże assult co w moich oczach od razu cie skreśla przynajmniej na tę chwilę razem z tym adminem który też się tak zabawiał do momentu zwrócenia uwagi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Otwarta jest szybka rekrutacja, proszę tam składać podania na Strażnika. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi