Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Temat poglądowy dla mnie i dla was. Zapisywane będzie tutaj co edytowałem na serwerze i co jest jeszcze do zrobienia. Od razu mówię, że ja to robię, ale nie mam jak za bardzo sprawdzić czy wszystko działa więc sprawdzajcie i dawajcie znać 16.06.2020 -Dodano marker tylko dla prowadzacego, dodano /marker mozna sobie wybierac tam kolory markera -Dodano straznikom banowanie na CT -Zablokowanie komendy jointeam, omijanie banów na CT poprawione -Usunięcie map jail_czone, jail_minecraft_fun -Dodane logi z czatu dla opiekunów -(nerfy więźniów)Mocno znerfiona ruletka i prezenty(nie ma juz awp, mniej amunicji mozna dropnac do broni, 255hp na 160 zamienione, zmniejszony speed o połowe, podwojne obraznenia zmienione na 25% wieksze obraznia i coś tam jeszcze, zapomniałem xD). Mocne nerfy poszly bo teraz np max naboi ze scout to 1(bylo 3 chyba), max naboi usp 2(bylo 4-5 chyba). Jakby trzeba było bardziej znerfic, np wywalic scouta to tez dac znac. -Poprawione gangi - nie zmienia juz nazwy gracza, dodaje tag -Cena longjump za szlugi zwiekszona z 200 na 1000, duszek z 200 na 700 -Zmienione modele(dziś będzie) -Dodane menu /modele dla svipow ( dzis chyba bedzie) -Dodany specjalny model do kupna(dziś chyba będzie) Do zrobienia(w tym tygodniu raczej bedzie) -Pety, pokemony do kupna biegajace za toba -Zablokować przeszukiwanie i kradnięcie broni na zabawach(ail_menu_v3.sma) -Nerf bunnyhopa -Naprawa freeday -Naprawa chowany -Poswiata SVIP FD -Poprawa walka spartanow 4 4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Czerwca 2020 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 20.06 -Zmieniony model strażnika, model pałki (jak coś brzydkie to dawać znać - poszukamy dalej) -Dodane nowe czapki, dodane czapki mVIP, sVIP, dodane /kolory do poświat czapek ( zakaz dawania poleceń typu "Ostatnia czapka załóż czapke "nazwa czapki vipa") -Naprawiona walka spartanów -Naprawiony chowany(sprawdźcie) -Zrobione pokemony do kupna(pety biegające za tobą) (/pokemon , /pokemony) (zaraz będzie) 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Czerwca 2020 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 22.06 -Naprawiony freeday - ustawiłem też czas na 3 minuty, bo tamte 4-5 to było przegięcie -Naprawiony głowny HUD, który często ucinało, już powinno być ok -Zrobiony DHUD(@) dla adminów/strażników. Nie będzie wiadomość znikać po sekundzie 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Czerwca 2020 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 26.06 -Zrobiony nerf autbunnyhop-triple jump. Wersja alfa, możemy zmieniać czas/prędkość, wyłączać jumpa lub abh po czasie lub to i to. Ogólnie do korekcji jeśli potrzeba. -Dodane x nowych zabaw. Zgłaszać mi crashe np. po rozpoczęciu zabawy/po zakończeniu zabawy i zmianie mapy. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 05.08 -Naprawione losowanie -Naprawione dzielenie na wiele drużyn -Dodana możliwość dawania wszystkim TTkom na raz broni - np. na jakies wojny team vs team. Dodana mozliwosc dania glocka. Chcecie to dodam jakies inne bronie -Naprawiona poswiata dla freeday svipa -Naprawione bugi z duszkiem, zabierac powinno w next rundzie -Naprawiony bug z freeday co przechodzil na killdaya i inne zabawy. teraz zabiera FD -Zbuffowana ruletka/prezenty Jakieś inne pierdoły były robione, ale zapomniałem o tym temacie 2 2 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi