Użytkownik Gufsonik Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Siema, chciałem zaproponować trzy propozycje, tylko dla strażnika. Każdy wie, że serwer nie posiada admina A admin i rangi wyżej m.in. opiekun i właściciel mają większe uprawnienia Nr 1. Jest to ożywienie graczy, każdy wie że ct może popełnić błąd i kogoś zabić, przez to że więzień stał pod celownikiem np. Ktos prowadzi bunt, i się chowa przy wiezniach, albo blisko jednego więźnia i ten więzień ma 1hp przez ruletke, więc nie ma takiej opcji że przypadkowo nie dostanie Nr 2. Zmiana mapy. Druga opcja jest to zmiana mapy, ponieważ na serwerze występują różne "bugi" "zlagowanie serwera" i przełącza automatem na mapę Facebook owszem nie jest to często, ale takie przypadki bywają. Nr 3. Ankieta Trzecią propozycją jest to wprowadzenie ankiety, np. Zrobię ankietę na zmianę mapy bo jest (np. Zbugowana, za mało zabaw, lub nudna) drugi przykład, jeżeli jest osoba która średnio ogarnia ct, A znajduje się na serwerze osoba która jest ogarniająca ct i jest chetna to najlepiej rozstrzygnąć to demokratycznie A nie jedno głośnie. Z góry dziękuję za uwagę. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Co do tego ożywiania i zmiany mapy to jestem jak najbardziej za! a co do tej ankiety to tak średnio xd 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gufsonik Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @ largo:) @ Kacperek @ botmatheyw @ StalK wypowiecie sie ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Ożywiać było można wcześniej, bo pamiętam. Jestem za wszystkimi tymi propozycjami Pozdrawiam Kacperek Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi