Użytkownik Ok-boomer Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Ok boomer Wiek:17 Mutacja:mam Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Ok%20boomer/54.36.186.16:27045/ //grałem wcześniej na ns Znajomość amxmodmenu: 8 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?:Szukałem serwera only awp i znalazłem ten Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Jestem ogarnięty, potrafię odróżnić czitera od skila, mogę poświęcić dużo czasu na adminowanie bo gram w dzień i w nocy i chciałbym banować dzieci co grają odpalone Posiadasz działający mikrofon?:tak Składka 11.07 SMS Tak/Nie:Narazie nie ale po jakimś czasie na pewno Kontakt (GG / Steam):STEAM_0:1:51783633 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?:oprócz składki Edytowane 18 Czerwca 2020 przez boomer Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Jestem za daniem szansy, za chęć pomocy na serwerze mas duzy plusik, na awp raczej nie ma zadnego admina, wiec Twoja pomóc na pewno się przyda Gt jest, na nsie na pewno wyglada to lepiej. Podanko niemiłe dla oka, ale myślę że administracja da Ci szansę. Powodzenia! Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 20 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Witam @ boomer W porozumieniu z właścicielami podanie przyjmuję. Zgłoś się do @ DizZy Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 20 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi