Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

monster - bezpodstawny ban

monster

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: monster
Admin banujący: darealpetuwer . >>
Serwer: [Only DD2 #2]
Data zdarzenia: 17.06.2020 - 20:03:53
Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=19839
Wycinek bana z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Rozpiska na forum.'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:209620362'
[AMXBans] Your IP: '.'
[AMXBans] ===============================================

Opis sytuacji: Przepraszam, nie wiedziałem że na Waszym serwerze zabijanie adminów jest zakazane. Prosiłbym o dodanie takiej informacji do regulaminu serwera w celu uniknięciu nieporozumień w przyszłości. Już więcej taka sytuacja się nie powtórzy, obiecuję ;>

• Użytkownik∙

@ darealpetuwer. czyń swoją powinność, czekamy na rozpiskę tego o tu szanownego kolegi :D

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik∙

Oto proszę link do demka.
https://www88.zippyshare.com/v/PdwjSqS3/file.html

4:50 - akcja dość ciekawa, przy zwolnionym tempie na 1/2 widać ewidentny skok na główkę... Zaliczyłbym to w sumie do zbyt dużego fova. ;) / +b
4:56 - te 2 pierwsze strzały na lekkim spowolnieniu, takie lecące za głową też są kuszące... ;) tutaj też dałbym +b
5:22 - fajnie kontrujące full auto... czyżby tak pięknie? ;) / +/-b
8:32 - te Twoje pesteczki przez smoke też czasami bywają magiczne, ale okej... Może fart, ale takie jakby lekkie locki masz na główkę... +/-b
11:24 - ten skan na schody w dolnym też jest nietypowy, na tym serwerze nie zdarzają się akurat kampy na schodach i nie są zbyt przewidywalne, dlatego zawzięcie czekałeś na tego przeciwnika i go skanowałeś, +b
11:27 - gdzie ten strzał? w kosmosie wylądował? ;) / +b
13:30 - ta akcja również zostawia wiele do życzenia, przy takich pesteczkach jak celownik leci w górę.... +b
16:26 - tez tak lekko obok główki przyjacielu, a co do tego pierwszego fraga, tez dziwnie to wygląda.... z przytupem +b.
17:09 - co Ci tak modelowo tutaj celownik leciał na typa który wychodził na pochylnie??? upsi... +b

Co do gracza monster, wystarczyło się przyjrzeć raz a uważnie,a każda próba zrobienia ssów w 2k20 jest błędna, już kazdy cheat wychodzacy z 2016 roku ma wbudowanego antissa. Było to skuteczne do teego roku.
Reszte zostawiam UBT do sprawdzenia..
@ Uszaty  @ |K4|Bum
Zapraszam do oglądania.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

@ darealpetuwer.

4:50 - zwidy masz, żadnego skoku na głowę tam nie ma. Zwykła seria i normalny recoil z m4. Aimbota to ty nigdy nie na oczy nie widziałeś.
4:56 - to samo co wyżej. Zwykłe serie i normalny recoil z m4.
5:22 - przecież widać że chciałem skanować ścianę i typ wyskoczył mi na prawo, a to że mam dobry refleks to szybko zareagowałem. To samo machnięcie myszki widać po tym jak już go zabiłem.
8:32 - płacz admina. Przebiegło 3, strzelałem do wszystkich i tylko jedna głowa weszła. Znowu nic tu nie ma.
11:24 - znowu płacz admina. Może dla ciebie ten skan jest nietypowy, ale są gracze którzy tam właśnie siedzą i sam tam czasem stoję gdy jestem w T. Dzisiaj tam często stali właśnie Agaa i Frasun. W dodatku jest początek rundy, więc logiczne ze jak są w trupie to mogę być w typowych miejscówkach. Kolejna czasówka z (_o_)
11:27 - znowu płacz admina. Pierwszy raz w tą grę grasz ? Pusty mag m4, więc taka zagrywka to standard. Boli cię to że trafiłem ?
13:30 - a gdzie mam celować ? W nogi ? Kolejna czasówka z (_o_)
16:26 - ta rozpiska to jeden wielki śmiech na sali
17:09 - znowu jakieś urojenia admina

Czekam na szybkie UB.

Edytowane przez monster
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Pozwoliłem sobie dopisać 2 czasówki.

4:50 - B+-

4:56 - B-

5:19 - dobry refleks B+-

5:22 - B-

8:32 - B+-

9:55 - wyjazd strikte pod miejscówkę, na której był przeciwnik B+

11:24 - te skany dosyć ciekawe B+

11:27 - Strzał obok modelu B+

13:30 - Zabija w biegu, ahh ten rozrzut z m4. Tutaj może być zwykła kwestia farta. B+-

16:26 - Wszedł pod celownik B-

17:09 - nie rozumiem co tutaj się stało w tej akcji. B- 

Ja mam bardzo mieszane odczucia. Skłaniał bym się jednak bardziej ku stwierdzeniu, że gagatkowi coś pomaga.

Czekam na waszą wypowiedź @ |K4|Bum @ GENERAL ALADEEN (jeśli masz wolną chwilę to możesz rzucić okiem :P) .

• Lubię to! 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik

@ Uszaty

9:55 - skoro skracam dolnego trupa i jednego na schodach zabijam to logiczne że może być więcej + środek. Nie mam pojęcia jak możesz dac B+ na tej czasówce skoro widać że biegne i sprawdzam. A najlepsze jest to, że gdybym miał wh to bym tego gościa w 9:50 nie przeskoczył, tylko bym się zatrzymał i wyczekał.

11:24 - to samo co wyżej. Gdybym miał wh to bym nie skanował tego po lewej na schodach i wyczekał 1-2s na tego co był w górnym trupie. Całkowicie nielogiczne zagranie z mojej strony GDYBYM MIAŁ wh. To samo 11:21, widać że chcę sprawdzić prawą ścianę i w tym samym momencie wychyla się T i gdyby był to trochę lepszy gracz albo gdyby miał ak to by mnie zabił. Znowu całkowicie nielogiczne zachowanie z mojej strony GDYBYM MIAŁ wh, bo gdybym faktycznie miał to bym go wyczekał a nie biegł do trupa i sprawdzał prawą stronę.

11:27 - jak obok skoro w rękę dostał ?

Edytowane przez monster

4:50   -/+ To akurat było dziwne, ale nie wycelował idealnie w tego co biegł.

4:56  +b szybka reakcja 1/4

5:19  -/+ Tu dziwnie się wcelował jak by wiedział że gracz wyjdzie.

5:22 -b

8:32 -/+

9:55  +b Skok celownika na głowe next usera

11:24  -/+ Takie niby to skany, niby nie wiadomo co...

11:27  +b Tu dziwny przeskok na głowę w 1/4 widać

13:30 +b Może poprzednie akcje da się wytłumaczyć ale to? Nie dość, że typo wgl nie celuje w model, celownik jakoś dziwnie skacze to jeszcze trafia głowe. No dla mnie ta akcja powinna starczyć.

16:26 -/+ Według mnie też nienaturalne głowy. Nie widział a zaczął szczelać przez smoke celuje zupełnie gdzie indziej nagle celowniczek na główke z dupy leci.

17:09  -b Nic specjalnego w 1/4 widac ;p

Widać że się porusza jakby miał kisiel w gaciach. 0 movementu, miejscówki też za bardzo nie sprawdza. Jak dla mnie coś ma  SPALONY

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

@ GENERAL ALADEEN

4:50 - nic tu dziwnego niema, polecam trochę dłużej pogram w tą grę
4:56 - jak wyżej, normalna reakcja, polecam trochę dłużej pogram w tą grę
5:19 - standard wychylenie, w dodatku 5:16 słychać jak strzela
8:32 - standardowe zagranie na przebiegających T
9:55 - ty lepiej skocz sobie do sklepu po piwo, bo na ocenianiu dem to się niestety nie znasz
11:24 - normalny skan, wystarczy obejrzeć całe HLTV z tej i 2 poprzednich map, gracz Agaa i Frasun tam kilka razy stali i zabijali CT'ków wbiegających z dolnego trupa
11:27 - żadnego przeskoku na głowę tam nie ma, nie masz niestety pojęcia o czym mówisz i odradzam na przyszłość ocenę dem innych graczy bo ludzie z twoją wiedzą niestety tylko doprowadzają do banowania uczciwych graczy. Gdyby tam był przeskok na głowę dzięki AB, to gracz by dostał HS'a, a widać ewidentnie że dostał w prawą rękę.
13:30 - skoro poprzednie akcje da się wytłumaczyć to dlaczego stawiasz +b w tych poprzednich czasówkach ? Czy ty człowieku wiesz w jaki sposób się ocenia dema pod kątem wyłapywania cziterów ? Wygląda na to że nie. A co do samej czasówki 13:30 to jak nie celuje w głowę ? Przecież to jest normalne nacelowanie na T który dostaje banię. Jak dla ciebie ta akcja powinna starczyć, to nie mam naprawdę pojęcia skąd masz rangę UBT.
16:26 - po pierwsze, nie było tam smoke'a, po drugie normalnie wychylenie na środek, po trzecie 16:26:50 słychać jak strzela z ak ten T co jest blisko, więc normalna reakcja i nic tutaj dziwnego nie ma. Pograj trochę, nabierz doświadczenia, to może czyste akcje przestanę być dla ciebie spalone albo podejrzane.

Jak dla mnie nie masz pojęcia o ocenianiu dem i nie potrafisz odróżnić uczciwego gracz od czitera.

UPDATE: @ Uszaty jaki SPAM ?! Czy ty masz jakiekolwiek pojęcie jak funkcjonują fora internetowe i co to jest zachowanie ciągłości dyskusji ? Takie absurdy jak ty właśnie prezentujesz występuję jedynie na Polskich forach CS'a 1.6 , nigdzie indziej takie nonsensy nie funkcjonują.

UPDATE2: @ Uszaty regulamin forum a realia dyskusji na forach internetowych to dwie różne rzeczy. Regulamin forum nie jest jakąś wyrocznią albo zbiorem nieskazitelnych zasad, których nie można oceniać, podważać albo zmieniać i które zostały napisane przez siłę wyższą itp. Fakty są takie, iż od ponad 30 lat fora internetowe na całym świecie funkcjonują na zasadzie takiej, iż odpowiada się na posty innych osób, jedno pod drugim, a nie poprzez edycją poprzednich postów w dyskusji. Sprawia to, iż cała dyskusja jest przejrzysta i czytelna dla wszystkich i jest zachowana jej ciągłość. Edytowanie swoich poprzednich postów w celu odpowiedzi na najświeższy post w temacie to absurd i całkowity nonsens, który pojawił się w ostatnich latach bo jakiś oszołom wpadł na tak "świetny" pomysł. A potem nowi właścicieli zakładając swoje własne fora internetowe, zaczęli bezmyślnie kopiować zasady i regulaminy od takich właśnie oszołomów. Nie wiem czemu, ale to właśnie np. Polskie sieci CS 1.6 podłapały taką durną "modę", nie mówiąc już o niektórych inny absurdalnych zasadach, które można spotkać na niektórych forach. I nie zmienia tego wszystkiego nawet fakt możliwości wysyłania powiadomień za pomocą @ do innych użytkowników. Innymi słowy, nie ucz ojca robić dzieci. Mylisz się w obu przypadkach, zarówno w ocenie dema jak i tego jak powinny funkcjonować fora internetowe, a nawet tego co faktycznie oznacza słowo SPAM.

Edytowane przez monster
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 6
  • Skowron

@ monster jeśli chodzi o regulamin.

3.20 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj"

Regulamin jest regulaminem i każdy zobowiązany jest go przestrzegać. Możesz mieć inne zdanie, ale to nie jest miejsce do tego typu rzeczy. Więc temat zamykam.

Z racji tego, że jest zarzut co do każdego z członków ubt którzy się wypowiedzieli w temacie, poprosiłem o rozpiskę właściciela serwera @ Meluś

sygnatura Strefa.jpg

• skowron zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik

4:50 - nic nie zauważyłem B- 
4:56 - Również tu zauważyłem lekki szejk  B+ 
5:19 - Tutaj nic nie widzę, wie że paka podłożona to za przeproszeniem leci na pałę na bs a przy okazji frag. B- 
5:22 - Full auta tu jakoś nie zauważyłem gdyż widać i słychać jak wali serie. Bardziej mnie ciekawi ten szejk B+ 
8:32 - Normalna akcja B- 
9:55 - Słychać akcje na midzie i kałacha w dolnym, Przeskoku nie zauważyłem  B- 
11:24 - No ciekawa akcja ale nie mniej jednak z aimem nie związana. Najbardziej przyczepiłbym się pierwszego fraga gdyż go nie słyszał a wiedział gdzie jest, z drugim podobnie nie widział go a wiedział gdzie skanować, nie wiem może miał info od kogoś z teamu, stąd tak to wyglądało a nie inaczej. B+ 
11:27 - Z tym lockiem na model to tak bym się wahał w ciul. przy zwolnionym tempie widać jak celownik przechodzi z prawej strony na lewą przez cały model i zatrzymuje się za modelem a lock by zatrzymał się na modelu wiec takie +/- B+/- 
13:30 - Tu również nie zauważyłem nic ciekawego ewentualnie przyczepiłbym się fragów na gali gdzie widać lock na drugim modelu TT B+ 
16:26 - Jaki pierwszy frag ? xd Pierwszy frag to ta bania na gali praktycznie. Tego na końcu gali przecież nie zabił a ten drugi mu wszedł pod celownik xD B- 
17:09 - No ta akcja na wielki + wiedział gdzie strzelać w ten smoke gdzie nie było widać przeciwnika.  Później ta nawigacja po modelu też zaskakująca xD

Mój werdykt panowie macie powyżej z wszystkich wymienionych akcji powyżej zauważyłem tylko 4 spalone. 

Co oznacza jasno że ten pan u nas już więcej nie zagra. 

@ monster  Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie przez wyższą Administracje. 

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]