Użytkownik Wazosky Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: ✪Wazosky CASEDROP.eu Nick admina banującego: yankes033 Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban (1 Dzień) Czas oraz data bana: 17:16 18/06/2020 Serwer na którym dostałeś bana: 5v5 #2 145.239.239.225:27015 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grając na serwerze w 1 rundzie zrobiłem 3 fragi z deagla, zakończyło się to wygraną dla naszego teamu (TT). W następnej rundzie będąc na midzie nagle mnie wywala z informacją na "Pulpicie" cs go, że zostałem zbanowany na tym serwerze i żebym odwiedził forum. Powodem był wallhack. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check https://www.strefaskilla.pl for more info. Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @ yankes033 Opisz sytuację (ban z powodem wallhack na 1 dzień?) i rozpisz demko. Masz na to 48h //Dodatkowo oznaczam opiekuna w celu wyjaśnienia długości bana Spoiler @ Mr.Nobody 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wazosky Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Nie rozumiem, co mam Ci rozpisać, grałem na mirage, na bomsite B zrobiłem 3 fragi z deagla a next round dostaje bana z bomby, także nie wiem co tu rozpisać Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wazosky Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Rzeczywiście, nie zauważyłem oznaki, sorka Odnośnik do komentarza
Użytkownik yankes033 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 11 godzin temu, Wazosky napisał: Rzeczywiście, nie zauważyłem oznaki, sorka Witam Administracje. W dniu 18/06/2020 o godzinie około 17h16 dałem banna graczowi Wazosky za Wallhack z takiego powodu że w niektórych momentach gracz stał lub wbiegał wcelowany w innych graczy, gracz wydał się podejrzany mi i dwóm innym adminom grającym w tym czasie na serwerze, lecz po obejrzeniu demka z meczu, wniosku że tak naprawdę mój ban był nie słuszny nie mam do czego się przyczepić gracz miał czyste zagrania i nawet dokładnie informacje od swoich kolegów z drużyny o położeniu przeciwników. @Wazosky o tej akcji o której wspomniał czyli to 1vs3 na shortie z deagle po analizie, Gracz zajoł pozycje obronną na Short zabijając jednego gracza a potem dostał info o dwóch graczach w kuchni którym dał 2 heady. Poza tym inne momenty ktrórę uważaliśmy za podejżane razem z adminami uważam że są czyste Wazosky grał na dobrych pozycjach mogło mnie zmylić te pikowania na dobrych timingach. Więc bardzo przepraszam gracza za nie słusznego banna. 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi