Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Wazosky

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: ✪Wazosky CASEDROP.eu
Nick admina banującego: yankes033
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban (1 Dzień)
Czas oraz data bana: 17:16 18/06/2020
Serwer na którym dostałeś bana: 5v5 #2 145.239.239.225:27015
Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grając na serwerze w 1 rundzie zrobiłem 3 fragi z deagla, zakończyło się to wygraną dla naszego teamu (TT). W następnej rundzie będąc na midzie nagle mnie wywala z informacją na "Pulpicie" cs go, że zostałem zbanowany na tym serwerze i żebym odwiedził forum. Powodem był wallhack.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check https://www.strefaskilla.pl for more info.

BAN.png

• Zasłużony

@ yankes033 Opisz sytuację (ban z powodem wallhack na 1 dzień?) i rozpisz demko. Masz na to 48h :) 

//Dodatkowo oznaczam opiekuna w celu wyjaśnienia długości bana

Spoiler

image.png.9ba3895369b0400e212d9285f9be584f.png

@ Mr.Nobody

• Dzięki 1

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

• Użytkownik

Nie rozumiem, co mam Ci rozpisać, grałem na mirage, na bomsite B zrobiłem 3 fragi z deagla a next round dostaje bana z bomby, także nie wiem co tu rozpisać

• Użytkownik
11 godzin temu, Wazosky napisał:

Rzeczywiście, nie zauważyłem oznaki, sorka

Witam Administracje.

W dniu 18/06/2020 o godzinie około 17h16 dałem banna graczowi Wazosky za Wallhack z takiego powodu że w niektórych momentach gracz stał lub wbiegał wcelowany w innych graczy, gracz wydał się podejrzany mi i dwóm innym adminom grającym w tym czasie na serwerze, lecz po obejrzeniu demka z meczu, wniosku że tak naprawdę mój ban był nie słuszny nie mam do czego się przyczepić gracz miał czyste zagrania i nawet dokładnie informacje od swoich kolegów z drużyny o położeniu przeciwników. @Wazosky o tej akcji o której wspomniał czyli to 1vs3 na shortie z deagle po analizie, Gracz zajoł pozycje obronną na Short zabijając jednego gracza a potem dostał info o dwóch graczach w kuchni którym dał 2 heady. Poza tym inne momenty ktrórę uważaliśmy za podejżane razem z adminami uważam że są czyste Wazosky grał na dobrych pozycjach mogło mnie zmylić te pikowania na dobrych timingach. Więc bardzo przepraszam gracza za nie słusznego banna. :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Wow! 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]