Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na Admina - Ponury

LubieKokosy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick: Ponury
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak, oraz miałem 2 inne serwery, JB jak i ZM
Doświadczenie z amx[1-10]: 7-8 (roczna przerwa)
Czas spędzony na serwerze (link do GT): -grałem kiedyś na innym koncie na którym miałem tydzień i pare dni przegrane bodajże, niestety, po rocznej przerwie przeszedłem na ten oto nick- https://www.gametracker.com/player/Ponury/145.239.20.145:27130/
Link do steam (z grą cs 1.6): Nie posiadam steam, wydaje kase na takie bardziej rangi typu VIp/Svip itp. na serwerach, aczkolwiek jak najdzie potrzeba zakupie

Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego Ty?: Więc tak, jestem dość "lubiany" przez graczy, może określę to bardziej tak że ich nie wyzywam i trzymam z Nimi dobry kontakt, na serwerze spędzam po pare godzin dziennie 5-6h, bardzo dobrze znam prawa administracji, wydaje mi się że dobrze ogarniam AMX, Nie wyzywam innych gdy mi coś nie pójdzie bądź robi coś dana Osoba źle (staram się upomnieć i wytłumaczyć błąd jeśli potrafię) znam dobrze regulamin serwera, gram tu jakiś spory czas lecz nie na tym nicku, no i jak jest u góry, dopłacałbym się do składki oraz wspierał serwer z różnymi innymi problemami/sprawami
Kontakt:PanTupTup(231)#8540
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak

(Sorki że tak się rozpisuje w tych pojedynczych pytaniach, ale wole by czytający/a miał/miała czarno na białym jak to wygląda. Dziękuje i pozdrawiam

Edit: Banicje dostałem najprawdopodobniej za inne ip? nie mam bladego pojęcia, aczkolwiek grałem od samego początku na swoim ip domyślnym i brak bana, nagle dziś zapomniałem go wyłączyć VPN sprzed gry w MTA i nagle ban, coś w tym jest @ Trivor

Edytowane przez LubieKokosy
  • Ha ha 1
  • Skowron
  • Użytkownik

hmm ja powiem tak :

+ faktycznie nie spotkałem sie byś łamał regulamin

+ składka

- nie słyszałem nigdy byś się odzywał przez mikrofon

- mało grasz na serwerze jak grasz to tylko przez chwile wychodzisz i wchodzisz 

- mało jesteś aktywny 

Moje zdanie popraw czas spedzony na serwerze zaangazuj sie w zycie serwera jak i na forum i bede na Tak narazie jestem na Nie 

Edit:

Wydaje mi się że kolega wcale nie posiada mikrofonu bo ucieka od jakiejkolwiek rozmowy twierdza że jest burza za oknem i bedzie slychac inne dziwieki jak bedzie mowil . troche to dla mnie dziwne jak zapytalem oczywiscie w zartach a co na dworzu grasz byly mylne odpowiedzi ;/// Zmieniam zdane jak narazie jestem calkowicie na NIE

• Użytkownik

Jestem na nie. 

- jeszcze dziś  chyba nie wiedział co to game tracker, w każdym razie pytał gdzie to znaleźć do podania.
- mało godzin przegranych
- dziś wyzywał przez całą godzinę jednego gracza o nicku Szumornik, pisał takie rzeczy, które byłoby mi wstyd tutaj powtórzyć.
- zaczepny i chamski, dziś rano wbiłem na serwer, pograłem chwilę i słyszę, że jestem "ez" Wieczorem, jak się spotkaliśmy sytuacja się nie zmieniła, mimo, że nie kieruje żadnych słów jego stronę, dalej stara się mnie prowokować, więc zdanie "Nie wyzywam innych jak mi coś nie idzie..." uważam za perfidne kłamstwo. 
- nigdy się nie odezwał na mikro

@Edit:
Przypomniało mi się... 
- dziś łamał regulamin, pomimo uwag innych graczy kampił w klatce przez cały czas na mapie surf_summer.
Update 19.06 - siedzi 3 mapę na spect, nabija godziny?

+ składka
Ale tutaj pieniądze moim zdaniem nie załatwią tych problemów wypisanych powyżej.

Edytowane przez .lou
  • Użytkownik

Jestem na NIE

- GT

- Najpierw się składa podanie na strażnika, a potem na admina...

• Użytkownik

nigdy nie slyszalem go zeby sie odzywal, chlop nawet nie wiedzial ze na serwerze jest sklep XD do tego jak wykrecalem solidne staty oskarzal mnie o haxy bo jak tłumaczył: "na non steamie łatwiej pobrać" (XD?) totalny nieogar do tego wiek.

Stanowcze NIE.

• Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]