Użytkownik emyrs Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Nick z CS: emrys. Admin banujący: --- Serwer: fffa : Data zdarzenia: przed chwilą Opis sytuacji: Zacznę od tego, że grałem którąś z rzędu rundę na kabulu. Wszystko było ok, aż do momentu, bana z powodem wykryto czita. W miejscu robiłem sgs oraz naciskałem Control aż po chwili dało mi bana, to celownik latał po całym ekranie w takiej sytuacji jak sie naciska Control i strzela. Proszę o danie mi odpowiedzi co do tego zdarzenia. Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Edit::::: cl_pitchspeed możliwe, że przez to nie miałem ustawionej żadnej wartości, a 30 min temu grałem fastcupa i antycheat fc wyjebał mi blue screena. Wartość standardowa to 225 Edit: tylko, że w plikach gier połączenia 2 komend w tych czasach przy zabezpieczeniu mój pobyt na serwerze byłby sekundowy odrazu by mi dało. Tak jak mówiłem możliwe, że fastcupowy ac usunął mi tą komendę, bo nie miałem jej pod żadną wartością... Edytowane 19 Czerwca 2020 przez emyrs Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Może używałeś jakiegoś ustawienia wspomagającego grę albo bind na autobh? Edit: Daj odpowiedz edytując post Edit: No to kolego nie za wesoło jest. Po zebranych informacjach z twojego odwołania i teraz co mi napisałeś w połączeniu z cl_yawspeed i dobrze napisane skryptem to jest no-recoil. Szybkość z jaką sie patrzy, np. w dół. Komenda ta jest wykorzystywana w nielegalnych skryptach typu Anti-recoil. Odnośnik do komentarza
Użytkownik emyrs Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Co mam zrobić w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Po analizie demka kolego widać jak ci lekko celowniczek namierza na głowy. dziwne że same banie strzelasz http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2006191445-de_kabul-1592570700-1592571900.zip 1:09 +b Widać jak ci lekko celownik sie trzęsie 1:30 +b w biegu leci pestka i punkt? 1:38 +b Strzały bardzo dziwnie lecą, zbyt dobrze. Według mnie 1:57 +b ten drugi frag z avki szybuje celownik ? B+/- @ Uszaty @ |K4|Bum jak będziecie mieli chwile to rzućie okiem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik emyrs Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jakość demka jest tak słaba, że nie możesz tego oceniać jako zwykłego pova. ale co do rozpiski to się mogę usprawiedliwić. 1:09 Celownik lekko się trzęsie? W biegu mp5 dostaje recoila nie wiem jak mam Ci do końca wytłumaczyć, ale napewno nie zaliczyłbym tego do +b 1:30 W biegu leci i pestka w punkt? Nie wiem o który ci frag dokładnie chodzi, ale tam żadnej pestki nie było ani na jeden ani na drugi model. W biegu również nie oddałem pestki. Co do drugiego modelu no to dostał głowę ale po którymś strzale celownik na głowie. 1:38 do tego to nawet nie wiem jak mam się odnieść... To że komuś lecą strzały dobrze to znaczy, że jest odpalony, bo nie rozumiem. 1:57 szybuje celownik? błagam zwykłe przeciągniecie celownika na model. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 1:09 - Trochę celownik zatrzęsło B+- 1:30 - Ten spray bardzo dobrze przeciągnięty na drugiego gracz B+- 1:38 - Strasznie dziwnie się celownik zachował przy sprayu, ale wg mnie to kwestia zlagowanego dema. B+- 1:58 - Dla mnie strzał normalny B- 3:28 - Frag z deagla w biegu. Kwestia farta? B+- 6:40 - Znowu MP5 show, ale demo tak zlagowane, że nie da się tego racjonalnie ocenić. B+- Podsumowując, dla mnie jest to za mało, żeby zbanować gracza. Demo jest tragicznej jakości. Jakby się upierać można by każdego na takich lagach spalić, a przecież nie o to chodzi. @ |K4|Bum rozpisz i zadecyduj. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Niestety ale po mojej skromnej analizie muszę przyznać @ GENERAL ALADEEN Rację. Grzebałeś w ustawieniach i to nie mało. @ Uszaty Przez pewien moment też miałem chwilę zawahania czy aby na pewno gracz gra nie czysto, przez zlagowane demko. Lecz w 1:30 pestka w biegu to już nie może być fart widać że coś grzebane w recoilu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi