Rybson Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Imię : Karol Aktualny Wiek: 23 lat Krótkie przedstawienie się: Witam was bardzo serdecznie gracze StrefaSkilla.pl. Jeśli o mnie chodzi to byłem tu pierwszym Redaktorem i Redaktorem FanPage. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u was od 5 lipca, nie pamiętam na jakim serwerze grałem Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Kreatywność, starania i miłą atmosfere Dodatkowe informacje: Zapraszam na miłą rozmowę na GG/FB/Forum Link to comment
cannabis 0101 Posted August 23, 2018 cannabis Share Posted August 23, 2018 Wymagania na rangę Stałego Bywalca... Wysoki staż oraz wierność naszej sieci. Reprezentowanie sieci na wysokim poziomie. Nieposzlakowana opinia wśród graczy na sieci. Humor i dobra zabawa! Niestety nie spełniasz tych wymagań i podanie zostaje odrzucone. Link to comment
cannabis 0101 Posted August 23, 2018 cannabis Share Posted August 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts