Użytkownik Mikdżej Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: mikdżej Nick admina banującego.: Hobo Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 19.06.2020 Serwer na którym dostałeś bana: Mirage #3 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): od samego poczatku podejrzewali mnie o wh ktorego oczywiscie nie posiadam sprawdzali mnie itd. Sytuacja po ktorej dostalem perma to wychylilem na mida dalem pestke jednemu z adminow i polecial perm ;( Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:203353825&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie wiem gdzie to dlatego nie daje ;/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 @ Hobo Masz 48h na rozpisanie demka. //EDIT - Ponowny brak rozpiski ze strony admina banującego. @ Łapa 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi