Użytkownik VeNomeQ Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 1. Imię: Jan 2. Wiek: 15 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4h 4. Co chciałbyś zmienić: Dużo rzeczy mogę pomóc discord ogarnąć. 5. W czym chciałbyś pomóc: w łapaniu cheaterów oraz w robieniu discorda 6. Dlaczego akurat ty: ponieważ ogarniam komendy itp. 7. Staż na forum: niewiem nie ogarniam. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: tak na serwerze j4p.pl ale cały czas jestem a i na serwie mam ponad 20h nick BUNNYHOP.EXE Jasiok.Key-Drop.PL a i onmy mirage 3 server 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Rekrutacja jest off, oraz jesteś pierwszy raz na forum. ODRZUCAM. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi