Magik ! Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Imię : Rafał (Konik) Aktualny wiek : 28l. Krótkie przedstawienie się : Więc mieszkam w Brodnicy (60 km od Torunia) w woj. Kujawsko-Pomorskim z zawodu jestem kucharzem w Cs'a pykam już chyba od 15 roku życia i nie wiem co by tu dalej pisać . Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz : Gram już prawie 2 miesiące na serwerze DD2#1 i was tam cisnę ostro Za co najbardziej cenisz naszą sieć : Miła atmosfera panuje , nie ma żadnych kłótni tak jak na innych sieciach (bynajmniej ja nie zauważyłem) nie ma też walk o rangi na forum - zawsze dymy są o to na innych sieciach np. że ktoś dostał Moderatora itp. , dużo adminów na serwerze tam gdzie gram co wiąże się z tym że nie ma cheater'ów i oczywiście za @AdeK Dodatkowe informacje : Jestem posiadaczem Steam'a także zawsze można się ze mną skontaktować lub ewentualnie GG/PW Pozdrawiam Link to comment
AdeK Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts