Użytkownik norwyn Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 1. Na kogo składasz skargę: admina 2. Twój nick na serwerze: csgospeed.com CSGOATSE.com 3. Nick osoby oskarżonej: NIe wiem kto był adminem 4. Dlaczego składasz skargę: bo takie zachowanie jest kategoryczne 5. Data i godzina zdarzenia: 20.06.2020 ~01:35 6. Opis sytuacji: Wbiłem sobie z ziomkiem pograć , troche powyzywalem ludzi,przepraszam z mojej strony, od dluzszego czasu na serwie byl cheater , wbil admin dostalem z ziomkiem muta i czekalem pare rund zeby zobaczyc czy cheatera zbanują poczekalem z 6 rund i chuja , pozdrawiam administracje co daje muty a cziterowi bana nie umia dać XDD elo 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): 5 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Czerwca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 @ Admin CS:GO 1vs1 ? @ Torri ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Emm... zacznijmy od tego, że żadnej blokady na komunikację nie widzę w SB pod tym nickiem. (?) Idąc dalej w podanych godzinach kilka banów za haxy poszło od @ M!ch@ł3k https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&page=4&advSearch=4&advType=where_banned ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 No więc tak. Mnie o tej porze już nie było na serwerze. Oglądając demko, nie widziałem sytuacji w której mogłoby dojść do zaistniałej sytuacji. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 27 Czerwca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 @ Administrator CS:GO 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 27 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Wyzywałeś więc dostałeś muta, sam się przyznałeś, że wyzywałeś a co do bana dla "cheatera" to proszę łap temat https://strefaskilla.pl/forum/570-zglos-czitera/ 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 27 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi