GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Wszystko zaczęło się prawie siedem lat temu, siedziałem sobie z kolegami na ławce z parku przy browarku i jak to zwykle bywa, temat był o dziewczynach. Po spożyciu wystarczającej dawki alkoholu każdy poszedł w swoja stronę, ja udałem się na przystanek autobusowy. W oczekiwaniu na limuzynę, która miała przyjechać za 10 minut, zacząłem czytać wszystko co było wypisane na ściankach. Po kilku chwilach zauważyłem numer telefonu z dużą ilością wyzwisk pod nim typu "Dziwka", "Szmata", "Kur.." i wiele innych. Jak to zdrowy facet myślący tylko o jednym, spisałem numer i oczywiście napisałem. Miesiąc później spotkałem się z tą dziewczyną po raz pierwszy, potem po raz drugi, trzeci i tak już jesteśmy razem prawie siedem lat. Nigdy nie powiedziałem jej skąd dorwałem jej numer i w jakim celu napisałem pierwszy raz. A gdy w końcu doszło między nami do czegoś więcej, to okazało się, że jest dziewicą... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi