Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

BAN |WeeD|

lWeeDl

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: lWeeDl
Admin banujący: @ darealpetuwer.
Serwer:DD2
Data zdarzenia: 5-6rano    21czerwca
Opis sytuacji:4-5rano Melusiek + darealpetuwer dodaja sobie plugin gdzie niby Wyswietla im AimBocika czy ciul wie co

[NACZELNY SPALENIEC] [*SVIP*]  darealpetuwer . >> :  dobra weed pozegnaj sie
[NACZELNY SPALENIEC] [*SVIP*]  darealpetuwer . >> :  [AIM HACK WARNING] On player  lWeeDl [WARNS= 4 max 7

+ Jeszcze melusiek kochany mi pisal ze ten plugin jest od pol roku a jak by byl od pol roku to bym juz tydzien temu dostal chyba bana nie? haha

https://prntscr.com/t3m583

Link do bana z amxbans (https/amxbans.strefaskilla.pl):
Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : lWeeDl 
[AMXBans] Reason : ' czitujesz ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 649914229 ' 
[AMXBans] Your IP : ' Ch_j a nie IP

Jeszcze Jedno jak mam miec tego nieslusznego Bana to chce refunda @ Trivor

• Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

O 4 rano jeszcze sie pytalem czemu wyjebalo a on mowil ze dodawaliscie plugin wiec nie wiem o co ci chodzi ze plugin jest od bardzooooooooo dawna nawet jak jest to bym mial bana chyba juz dawno nie? i bym nie wyjebal 54zl na svipa na zawsze

• Użytkownik∙

A więc tak, skoro już napisałeś to odwołanie to już się za to biorę... będe edytował post...
PS/ Jeśli chodzi o plugin który był dodawany w nocy skieruje Cię bezpośrednio do niego.
Właśnie dlatego były restarty.
Co do aimdetectora jest już długi czas, i nie jest wadliwy. Więc coś na rzeczy jest a ja Ci to w skrócie wytłumaczę ;) 

A co do rozpiski będe edyotwać. :

Link do demka : 
https://www100.zippyshare.com/v/4lW3J3EC/file.html
Rozpiska : 
15:49 - tutaj już dziwne zachowanie, lecisz sobie skaczesz jak sarenka po lesie, nagle się zatrzymujesz i wyciągasz kałacha. Głównymy powodem tutaj jest twój zabójczy recoil za który daje mocne +b 
16:33 - kolejna akcja z recoilem w dolnym, który jest praktycznie zerowy... +b

17:50 - kolejna mega sytuacja w której jednak skakałeś sobie tu i tam, i postanowiłeś poczekać na kolegę w oddali. Może przypadek? +/-b
19:51 - nie wiem jak to skomentować... :/ +b?

Krótkie ale treściwe... Właściwie na podstawie samego aimdetectora mógłbyś już polecieć, bo nie wykrywa go od tak.

• Użytkownik∙

wytlumacz mi jedno wbijasz na serwer prawie codzien i zawsze jestem wtedy i nigdy sie nie wyswietlalem i akurat teraz jak juz wgraliscie ten plugin zajebisty na FPS :D

EDIT/Spokojnie bo zylka jebnie ;D 

@ darealpetuwer. wstal na mediafire bo zippyshara w angli nie dziala 

Edytowane przez lWeeDl
  • Skowron

@ |K4|Bum , @ Uszaty proszę o wypowiedź. 

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

15:49 - Brak recoila. B+ 
16:33 - No tu można od razu zauważyć że rozrzutu brak. B+ 
17:50 -No ogólnie dziwna ta akcja nawet jak już paka była na B zaplantowana to wiedział gdzie spojrzeć się w kryjówkę gdzie może być przeciwnik. Przecież mógł być wszędzie a on spojrzał się centralnie na niego. Tu bardziej obstwiam info Ts. B+/- 
19:51 - "nie wiem jak to skomentować...  +b?" Bardziej bym nie wiedział jak skomentować akcje na 20:15 gdzie widać trigerr'a B+ 

@ darealpetuwer.  Tak jak napisałeś, właściwie na podstawie samego detektora już możemy być w 80% pewni. 

Właśnie ten plugin jest wgrany na dd2#1 nie wiem czy już go poprawili ale łapał nawet za dwie dziwne akcje na dd2#1 wiec w 100% pewnosci z nim nie ma. 

Lecz wracając do tematu przy tej sytuacji i grze ewidentnie widać że coś majsterkowane było. Chodź nie powiem jestem zniesmaczony tą rozpiską. 

Mogła być dłuższa i ciekawsza :P

Myślę że nie ma sensu aby musiał oglądać to ktoś jeszcze. 

• Dzięki 2

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Właściciel
Właściciel

[AIMBOT]
; Wlacz wykrywanie AimBot (0 | 1)
AIM_DETECTION = 1

; Wykrywanie czulości AimBot (0 | 10)
SENS = 6

; Aktywowanie problemu wielokrotnych alertow dla jednej weryfikacji [Wylacz dla Deathmatch] (0 | 1)
MULTI_WARN = 1

; Ostrzezenia przed rozpoczęciem alertu administratora na czacie (0 | 50)
NOTIFY_WARNS = 3

; Ostrzezenia przed wykryciem AimBota (2 | 50)
MAX_WARNS = 7

; Resetowanie ostrzezen po N Clean Shots (5 | 1000)
SHOTS_RESET = 40

Jak widzicie reaimdetector jest dosyc restrykcyjnie ustawiony i moze lapac zwykle strzaly. Dlatego jest tez ustawiony, że banuje po 7 warnach, bo np 3-4-5 warnów można czystymi akcjami zdobyć, ale 7 bez zresetowania średnio. Można powiedzieć, że jak zbanuje to 70% ktoś tego aima lub coś ma, ale nie jest to pewnie, bo może jakiś pro kozaków też zbanować. Zawsze jak ktoś się odwołuje z powodem Wykryto Czita rozpisujemy demko. Możecie mnie oznaczać, a wtedy ja podaje czasówki z logów kiedy waliło warny.   @ UBTeam 1.6  @ Opiekun UBTeamCS 1.6

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]