Użytkownik∙ lWeeDl Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Nick z CS: lWeeDl Admin banujący: @ darealpetuwer. Serwer:DD2 Data zdarzenia: 5-6rano 21czerwca Opis sytuacji:4-5rano Melusiek + darealpetuwer dodaja sobie plugin gdzie niby Wyswietla im AimBocika czy ciul wie co [NACZELNY SPALENIEC] [*SVIP*] darealpetuwer . >> : dobra weed pozegnaj sie [NACZELNY SPALENIEC] [*SVIP*] darealpetuwer . >> : [AIM HACK WARNING] On player lWeeDl [WARNS= 4 max 7 + Jeszcze melusiek kochany mi pisal ze ten plugin jest od pol roku a jak by byl od pol roku to bym juz tydzien temu dostal chyba bana nie? haha https://prntscr.com/t3m583 Link do bana z amxbans (https/amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : lWeeDl [AMXBans] Reason : ' czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 649914229 ' [AMXBans] Your IP : ' Ch_j a nie IP Jeszcze Jedno jak mam miec tego nieslusznego Bana to chce refunda @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ lWeeDl Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 O 4 rano jeszcze sie pytalem czemu wyjebalo a on mowil ze dodawaliscie plugin wiec nie wiem o co ci chodzi ze plugin jest od bardzooooooooo dawna nawet jak jest to bym mial bana chyba juz dawno nie? i bym nie wyjebal 54zl na svipa na zawsze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 A więc tak, skoro już napisałeś to odwołanie to już się za to biorę... będe edytował post... PS/ Jeśli chodzi o plugin który był dodawany w nocy skieruje Cię bezpośrednio do niego. Właśnie dlatego były restarty. Co do aimdetectora jest już długi czas, i nie jest wadliwy. Więc coś na rzeczy jest a ja Ci to w skrócie wytłumaczę A co do rozpiski będe edyotwać. : Link do demka : https://www100.zippyshare.com/v/4lW3J3EC/file.html Rozpiska : 15:49 - tutaj już dziwne zachowanie, lecisz sobie skaczesz jak sarenka po lesie, nagle się zatrzymujesz i wyciągasz kałacha. Głównymy powodem tutaj jest twój zabójczy recoil za który daje mocne +b 16:33 - kolejna akcja z recoilem w dolnym, który jest praktycznie zerowy... +b 17:50 - kolejna mega sytuacja w której jednak skakałeś sobie tu i tam, i postanowiłeś poczekać na kolegę w oddali. Może przypadek? +/-b 19:51 - nie wiem jak to skomentować... +b? Krótkie ale treściwe... Właściwie na podstawie samego aimdetectora mógłbyś już polecieć, bo nie wykrywa go od tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ lWeeDl Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) wytlumacz mi jedno wbijasz na serwer prawie codzien i zawsze jestem wtedy i nigdy sie nie wyswietlalem i akurat teraz jak juz wgraliscie ten plugin zajebisty na FPS EDIT/Spokojnie bo zylka jebnie ;D @ darealpetuwer. wstal na mediafire bo zippyshara w angli nie dziala Edytowane 21 Czerwca 2020 przez lWeeDl Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 21 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 @ |K4|Bum , @ Uszaty proszę o wypowiedź. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 15:49 - Brak recoila. B+ 16:33 - No tu można od razu zauważyć że rozrzutu brak. B+ 17:50 -No ogólnie dziwna ta akcja nawet jak już paka była na B zaplantowana to wiedział gdzie spojrzeć się w kryjówkę gdzie może być przeciwnik. Przecież mógł być wszędzie a on spojrzał się centralnie na niego. Tu bardziej obstwiam info Ts. B+/- 19:51 - "nie wiem jak to skomentować... +b?" Bardziej bym nie wiedział jak skomentować akcje na 20:15 gdzie widać trigerr'a B+ @ darealpetuwer. Tak jak napisałeś, właściwie na podstawie samego detektora już możemy być w 80% pewni. Właśnie ten plugin jest wgrany na dd2#1 nie wiem czy już go poprawili ale łapał nawet za dwie dziwne akcje na dd2#1 wiec w 100% pewnosci z nim nie ma. Lecz wracając do tematu przy tej sytuacji i grze ewidentnie widać że coś majsterkowane było. Chodź nie powiem jestem zniesmaczony tą rozpiską. Mogła być dłuższa i ciekawsza Myślę że nie ma sensu aby musiał oglądać to ktoś jeszcze. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 [AIMBOT] ; Wlacz wykrywanie AimBot (0 | 1) AIM_DETECTION = 1 ; Wykrywanie czulości AimBot (0 | 10) SENS = 6 ; Aktywowanie problemu wielokrotnych alertow dla jednej weryfikacji [Wylacz dla Deathmatch] (0 | 1) MULTI_WARN = 1 ; Ostrzezenia przed rozpoczęciem alertu administratora na czacie (0 | 50) NOTIFY_WARNS = 3 ; Ostrzezenia przed wykryciem AimBota (2 | 50) MAX_WARNS = 7 ; Resetowanie ostrzezen po N Clean Shots (5 | 1000) SHOTS_RESET = 40 Jak widzicie reaimdetector jest dosyc restrykcyjnie ustawiony i moze lapac zwykle strzaly. Dlatego jest tez ustawiony, że banuje po 7 warnach, bo np 3-4-5 warnów można czystymi akcjami zdobyć, ale 7 bez zresetowania średnio. Można powiedzieć, że jak zbanuje to 70% ktoś tego aima lub coś ma, ale nie jest to pewnie, bo może jakiś pro kozaków też zbanować. Zawsze jak ktoś się odwołuje z powodem Wykryto Czita rozpisujemy demko. Możecie mnie oznaczać, a wtedy ja podaje czasówki z logów kiedy waliło warny. @ UBTeam 1.6 @ Opiekun UBTeamCS 1.6 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi