Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban? Za co? Nick : Ravvv

Ravvv

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:  Ravvv

Nick admina banującego: Kamyyl - powód "aim assist" 

Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban

Czas oraz data bana: 21.06.2020 12:44

Serwer na którym dostałeś bana:  OnlyMirage #1

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Brak jakiejkolwiek informacji i podstaw do bana. Nie mam również w konsoli info kto mi dał bana oraz powodu bana ( odnalazłem nasourcebans)   Czekam na wypowiedź admina i rzetelne dowody, których z pewnością nie ma.  Nic więcej do dodania nie mam, tylko czekam na odbanowanie. 

Szanownemu Panu Adminowi przydałoby się nieco więcej doświadczenia jeśli zamierza kogokolwiek osądzać.

O ile nie zależy mi na grze na konkretnym serwerze ( choć na FFA gram tylko u Was) to nie pozwolę, aby ktokolwiek mnie oczerniał dając mi bana.

Link do Sourcebansa z twoim banem:  https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:15052781&advType=steamid&Submit

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: w załączniku

BAN strefaskilla.png

• Wow! 1
  • Użytkownik
47 minut temu, LEGENDAR napisał:

@ kamyyl Masz 48h na rozpisanie demka.

Witam,

Od momentu wejścia na serwer zwróciłem na nienaturalne skoki twojego celownika podczas strzelania full auto, co wyraziłem jasno na czacie głosowym będąc z tobą w teamie. Postanowiłem wejść na specta. i pooglądać twoją grę i nadal występowały skoki typowo na chest przeciwnika. Wolałem się upewnić swoich domysłów prosząc byłego członka ubt. @ Word  żeby wypowiedział się na temat strzelania i też zauważył to samo.

2 godziny temu, Ravvv napisał:

Szanownemu Panu Adminowi przydałoby się nieco więcej doświadczenia jeśli zamierza kogokolwiek osądzać.

Posiadam spore doświadczenie, lecz co do konkretnych ustawień cheatów wole się upewnić, dlatego poprosiłem o pomoc Worda, żeby była jasność.

Rozpisywać całego dema nie ma sensu, ponieważ są zbyt zlagowane by cokolwiek powiedzieć jednoznacznego, lecz są momenty, które są pod znakiem zapytania.
00:33 - assist na przeciwnika, lecz już martwy
00:35 - full auto ze wspomaganiem ale coś nie pykło
05:35 - full auto ze wspomaganiem
08:53 - idealne skanowanie na gracza, znów w chest
10:28 - full auto zablokowane stricte na chest(widać kule, które dokładnie próbują lecieć, lecz box blokuje)
15:20 - assist

• Dzięki 1

OK4dkC5.gif

• Użytkownik∙

Pozwolę się wypowiedzieć pod odwołaniem. 

Napisał kamyl do mnie na u@, że zauważył nie naturalne przeskoki twojego celownika, więc poszedłem na specta i zacząłem oglądać twoją grę, a więc tak, pierwsze podejrzenia, które zauważyłem, to blokowanie celownika na klatce piersiowej, następnie zobaczyłem RSC ustawione na jakieś 75%, jeżeli ktoś nie wie co to jest "RSC", to już tłumacze, jest to opcja w cheatach, która powoduje, że bot pomaga nam kontrolować full auto i nie przeskakuje nam celownik na głowę, tylko blokuje się na środku ekranu, jest tam wybór jak i kontrola " X oraz Y", więc nabrałem bardzo dużo podejrzeń, nie naturalny styl gry, ponieważ movementowo nie wykazujesz się wybitnie, jak na tak długi staż w cs'ie, następnie twój crosshair playsment, nie jest tak dobry , trzymasz bardzo nisko celownik, żeby ktoś nie zrozumiał mnie źle, to, że ktoś trzyma nisko celownik, to nie znaczy, że mamy go od razu podejrzewać ale jeżeli jest osoba, która ma kilka lat stażu w cs'ie, to stara się już trzymać celownik na środku ekranu ponieważ mamy szybszą reakcję i większe prawdopodobieństwo zabicia przeciwnika. Podsumowując moją wypowiedź, dla mnie demko, na którym dostałeś bana jest spalone, bo na każdej rundzie, celownik zachowuje się tak samo, na bliskich odległościach jak i dalekich, czyli blokuje się na klacie i się trzęsie. 

Zobaczymy jak to ocenią osoby z UBT

Pozdrawiam Word.

PlainFriendlyFowl-size_restricted.gif

• Zasłużony

+ Czysto

+/- Podejrzane

- Bardzo podejrzane

00:33 +/- Blokada celownika na brzuchu przeciwnika?
00:35 - W tej sytuacji raczej czysto.
05:35 - Celownik ustawiony bardzo nisko i przy kontakcie z przeciwnikiem leci full auto, cały czas na brzuchu i celownik się trzęsie.
08:53 +/- Mógł się domyśleć, że tam jest przeciwnik ale celownik na brzuchu?
10:28 - Wszystkie pociski lecą prosto w brzuch a celownik ponownie się trzęsie.
15:20 - Ta akcja raczej wyjaśnia wszystko, celownik leci prosto na brzuch i tam się blokuje.

Oglądałem poza wymienionymi akcjami trochę też demko. Ciężko wyjaśnić sytuacje, w których celujesz na głowę i nagle celownik spada na brzuch, blokuje się tam i strasznie się trzęsie. W demku mamy wiele takich akcji z twojej strony co tylko utwierdza w przekonaniu, że posiadasz aimassista.

• Super 2
  • Dzięki 1

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]