Użytkownik Ravvv Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Witajcie i... żegnajcie zarazem, tych z którymi miałem możliwość przez ten krótki miesiąc zagrać na serwerach CS:GO (w zasadzie to tylko Mirage #1), zapraszam na mojego steama ( zawsze można coś zagrać) - https://steamcommunity.com/id/Ravvv Niestety zanim zagościłem na dobre na serwerze, przyszła na mnie pora z decyzji wszechwiedzących i wszechmogących. Tym samym z jednej strony jestem zawiedziony, gdyż przyjemnie się grało, z drugiej zaś cieszę się, że co najmniej 3 osoby w tak casualowym graczu jak ja, widzą nie człowieka, lecz program. Może mam jeszcze szanse na karierę w esporcie po 30-tce? Fanów jak widać już mam Jeszcze jedno słowo odnośnie postępowania "tych u władzy"- jako osoba odwołująca się od bana, nie mam nawet możliwości odpisać na Wasze niedorzeczne zarzuty... wiadomo Wasze serwery, Wasze zasady, temat zamknięty.... ale to nie prowadzi do niczego dobrego. Pozdrawiam i zapraszam do gry i być może do zobaczenia kiedyś, gdzieś na innych serwerach/mm Ravvv aka 'aim assist' PS. ciekawe czy tu też zawita cenzura... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Byaa Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 3maj sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Siemasz Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 23 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi