Użytkownik SeBeK[1996] Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Nick z CS: Admin banujący: Kashi Serwer: [SURF_SKI + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny] Data zdarzenia: 22.06.2020 Opis sytuacji: Cała sytuacja jest opisana w demku - http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2006222046-surf_green-1592851560-1592853060.zip Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=20208 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Kashi. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SeBeK[1996] [AMXBans] Reason : ' Wstaw screenyNa Strefaskilla.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' -' [AMXBans] ======================================= PS: sprawdźcie kompetencje tegoż admina. Proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 22 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 @ Kashi czekamy na Twoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 23 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Proszę o wstawienie paczki ss którą zrobił ci admin. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 24 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zamykam ze względu na brak zainteresowania ze strony zbanowanego. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Ponieważ temat został zgłoszony, otwieram go ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 25 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Przejrzałem calusieńkie demko nie zauważyłem nic podejrzanego. @ Kashi Proszę o wypowiedź czym się sugerowałeś dając graczowi bana. Gracz nie może znaleźć ss gdyż ich po prostu nie ma. Proszę w takim bądź razie o rozpisanie demka. @ Trivor Proszę dopilnowanie admina z serwera gdyż jak widać pierwszy raz nie wywiązał się ze swoich obowiązków i temat został na prośbę gracza otwarty ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kashi Opublikowano 25 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Bana dawałem przy @ MATE zrobiłem mu ssy bo zabijał 3 graczy na raz jak wlatywał do klatki a celownik sam mu latał byłem na specu i na niego się patrzałem i niech da dowód że tych ssy po prostu nie ma a jak wiadomo gracz może je sam usunąć ! Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 @ Kashi czekamy na demko. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 25 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Fakt faktem byłem na serwerze ale wtedy poleciały aż 3 permy z twojej strony . Wiec nie wiem co mam powiedzieć byłem wtedy w grze nie na spect Proszę sie na mnie nie powoływać jeśli nie mam z tym nic wspólnego. Ps : na u@ tez nie bylo nic pisane by ktos zglaszal tego gracza z tego co pamietam. EDIT : Zaraz zaraz ja pamietam permy na surf green ktore dales a tam nie ma klatki !? Nie przypominam sobie bys na innej mapie banowal kogos gdzie ja bylem swiadkiem ... Prosze mnie w to nie mieszac 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 26 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Gracz dostaję ub, natomiast @ Kashi dostajesz już 2 ostrzeżenie na 3 możliwe. Zastanowił bym się poważnie na Twoim miejscu nad rangą admina. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 26 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi