Użytkownik∙ akxme Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Witam serdecznie, i wysyłam pozdrowionka. Wyjeżdżam do wyższej administracji z inicjatywą do której wypadałoby wspomnieć. Zdążyłem stwierdzić,że członkowie UBT próbują w jakimś stopniu wspomóc serwery, składając podanie na admina serwerów. Moja propozycja polega na tym,że skoro ubt zajmuje się odbanowywaniem, to co wy na to żeby oto ta ranga posiadała dodanego administratora na każdym serwerze z danego działu w razie potrzeby? "1.6" oraz "go". Prosta sytuacja, wystarczyłoby napisać do opiekunów/właścicieli o dodanie flag. Pozdrawiam, to na tyle z mojej strony. @edit @ Trivor banując przez bansa nie zawsze ładuje sie bans, czasami są problemy z bansem, a jeśli ban został dodany aktualizuje się na następnej mapie. 3 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 No przydała by sie taka grupa szybkiego reagowania, oczywiście nie darmo symboliczną opłatą by sie wspomogło serwery. Za dodaniem flag. Edit: @ Trivor jak tam wolisz decyzja należy do ciebie. Ja z 50 zł co msc moge wspomagać serwery albo forum. Edit: Ja tam nie potrzebuje innych flag, mi wystarczy samo banowanie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Jak na moje to nawet jeśli by przeszło to nie potrzebujecie flag admina, tylko np. na samo banowanie wam wystarczy czyż nie? bo jesteście od banowania cziterów, a nie pełnoprawnymi administratorami jakiegoś serwera, którzy muszą spełnić szereg wymagań żeby móc tam taką rolę pełnić. Flaga na ban, ESP itp. ok, wszystkie flagi typu say @ itp. zbędne @ darealpetuwer. nie zrozumieliśmy się. ja nie mówię o bansie, nie wiem czy wiesz jak działa system flag na serwerze. Dostajesz jedną flagę i możesz sobie banować jedynie, nie możesz robić innych rzeczy typu zmiana mapy, slapowanie, slayowanie itd. bo to już nie wasza broszka 2 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 22 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Propozycja nie jest zła, ale uważam że jest to niepotrzebne. Uważam że na serwerach 1.6 jest wystarczająco na tyle adminów, aby mogli sami sobie tak czas na serwerze zorganizować i być na forum, aby w razie potrzeby zainterweniować na swoim serwerze. Kwestia organizacji i kontaktu ze sobą adminów z danego serwera. To też nam pozwala jako administracji ocenić prace adminów serwera i częstotliwości bycia na forum. Kolejną rzeczą jest to, iż członkowie UBT mają nie tylko tą rangę funkcyjną, ale jest też ranga moderatora i opiekuna. I chciałbym, aby skupili się na dwóch rzeczach dobrze, niż np na czterech, ale robili coś niedokładnie. Bo myślę, że nie o to w tym chodzi. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Po obydwu stronach jest trochę racji. Zawsze jakiś miły dodatek i ułatwienie, bo jak powszechnie wiadomo z tym bansem nigdy nie wiadomo. Też nie mogę się z Tobą @ skowron zgodzić, bo przykładowo na takim only AWP jest nieraz taki rozpierdziel, że głowa mała. A adminów jest tylko dwóch. To zdecydowanie za mało żeby ogarnąć taki serwer. Na pozostałych serwerach też nie ma porywającej ilości adminów, ale nigdzie nie ma ich tak mało jak Only AWP. @ Trivor dodał bym jeszcze możliwość GAGowania. Bo czasem zwyczajnie jakiś kretyn nie zarobi swoim zachowaniem na bana, a należy go uciszyć. Bo nie potrzebujemy przecież na forum serii tematów z "wygórowanymi" banami. Na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 23 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Propozycja była niejednokrotnie poruszana, sporo razy była pisana, tudzież również przeze mnie. Ogólnie jest za. Najlepiej byłoby oznaczyć wszystkich właścicieli serwerów co sadza o tym pomyśle, bo to od nich tez zależy. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 @ Właściciel ? Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 22 Lipca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi