Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja.

akxme

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam serdecznie, i wysyłam pozdrowionka.
Wyjeżdżam do wyższej administracji z inicjatywą do której wypadałoby wspomnieć.
Zdążyłem stwierdzić,że członkowie UBT próbują w jakimś stopniu wspomóc serwery, składając podanie na admina serwerów.
Moja propozycja polega na tym,że skoro ubt zajmuje się odbanowywaniem, to co wy na to żeby oto ta ranga posiadała dodanego administratora na każdym serwerze z danego działu w razie potrzeby? "1.6" oraz "go".
Prosta sytuacja, wystarczyłoby napisać do opiekunów/właścicieli o dodanie flag.
Pozdrawiam, to na tyle z mojej strony.

@edit
@ Trivor  banując przez bansa nie zawsze ładuje sie bans, czasami są problemy z bansem, a jeśli ban został dodany aktualizuje się na następnej mapie. 

• Lubię to! 3
  • Wrr 1

No przydała by sie taka grupa szybkiego reagowania, oczywiście nie darmo symboliczną opłatą by sie wspomogło serwery. Za dodaniem flag.

Edit:

@ Trivor jak tam wolisz decyzja należy do ciebie. :) 

Ja z 50 zł  co msc moge wspomagać  serwery albo forum. :)

Edit: Ja tam nie potrzebuje innych flag, mi wystarczy samo banowanie. :)

• Właściciel
Właściciel

Jak na moje to nawet jeśli by przeszło to nie potrzebujecie flag admina, tylko np. na samo banowanie wam wystarczy czyż nie? bo jesteście od banowania cziterów, a nie pełnoprawnymi administratorami jakiegoś serwera, którzy muszą spełnić szereg wymagań żeby móc tam taką rolę pełnić.

Flaga na ban, ESP itp. ok, wszystkie flagi typu say @ itp. zbędne

@ darealpetuwer. nie zrozumieliśmy się. ja nie mówię o bansie, nie wiem czy wiesz jak działa system flag na serwerze. Dostajesz jedną flagę i możesz sobie banować jedynie, nie możesz robić innych rzeczy typu zmiana mapy, slapowanie, slayowanie itd. bo to już nie wasza broszka

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Skowron

Propozycja nie jest zła, ale uważam że jest to niepotrzebne.

Uważam że na serwerach 1.6 jest wystarczająco na tyle adminów, aby mogli sami sobie tak czas na serwerze zorganizować i być na forum, aby w razie potrzeby zainterweniować na swoim serwerze. Kwestia organizacji i kontaktu ze sobą adminów z danego serwera. To też nam pozwala jako administracji ocenić prace adminów serwera i częstotliwości bycia na forum. Kolejną rzeczą jest to, iż członkowie UBT mają nie tylko tą rangę funkcyjną, ale jest też ranga moderatora i opiekuna.

I chciałbym, aby skupili się na dwóch rzeczach dobrze, niż np na czterech, ale robili coś niedokładnie. Bo myślę, że nie o to w tym chodzi. 

• Lubię to! 2

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik∙

Po obydwu stronach jest trochę racji. 

Zawsze jakiś miły dodatek i ułatwienie, bo jak powszechnie wiadomo z tym bansem nigdy nie wiadomo. 

Też nie mogę się z Tobą @ skowron zgodzić, bo przykładowo na takim only AWP jest nieraz taki rozpierdziel, że głowa mała. A adminów jest tylko dwóch. To zdecydowanie za mało żeby ogarnąć taki serwer. Na pozostałych serwerach też nie ma porywającej ilości adminów, ale nigdzie nie ma ich tak mało jak Only AWP. 

@ Trivor dodał bym jeszcze możliwość GAGowania. Bo czasem zwyczajnie jakiś kretyn nie zarobi swoim zachowaniem na bana, a należy go uciszyć. Bo nie potrzebujemy przecież na forum serii tematów z "wygórowanymi" banami.

Na tak. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik∙

Propozycja była niejednokrotnie poruszana, sporo razy była pisana, tudzież również przeze mnie. Ogólnie jest za. Najlepiej byłoby oznaczyć wszystkich właścicieli serwerów co sadza o tym pomyśle, bo to od nich tez zależy. 

• Lubię to! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• 4 tygodnie później...
  • Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]