Użytkownik Xayoo Opublikowano 23 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 No hejka to ja wysoki, niefotogeniczny osobnik któremu zaraz stuknie 19 lat trzeba po raz pierwszy i ostatni się pokazać 2 6 1 Steam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 23 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Cóż za pogardliwy wzrok 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Malina ღ Opublikowano 24 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 No hejka, a cóż to za miły chłopiec 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 24 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Z taką miną to idzie pewnie typów wyjaśniać tak o 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 No i elegancko wariacie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xayoo Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 12 godzin temu, Uszaty napisał: Cóż za pogardliwy wzrok Kolega który trzymał telefon jest niższy ode mnie więc musiałem się spojrzeć w dół ale chciałem utrzymać głowę w tym samym miejscu xd 5 godzin temu, `Malina ღ napisał: No hejka, a cóż to za miły chłopiec No hejka to ja , a cóż to za miła dziewczyna 4 godziny temu, MotylaNoga napisał: Z taką miną to idzie pewnie typów wyjaśniać tak o Na niektórych 1,86m robi wrażenie ale i tak chciałbym być wyższy 3 godziny temu, Kacperek napisał: No i elegancko wariacie 2 Steam Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi