Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Nowa seria na forum, "Koło Fortuny"

Dumbik

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

Witam was bardzo serdecznie.

Z racji, iż zbliżają się wakacje, wpadłem na pomysł, aby co każdą niedzielę (bądź inny dzień) organizować losowanie w KOLE FORTUNY. Prezentowałoby się to tak, że każdy pisze numerek zaczynając od 1 (kolejny numerek byłby uzależniony od kolejności osoby, która chce wziąć udział). Spośród tych osób (numerków) byłaby losowana jedna osoba. Dla zwycięzcy odbyłoby się nowe losowanie, tym razem z nagrodami, a oto one:

- Vip na forum na okres tygodnia 
- Vip na wybranym serwerze na okres 3 dni
- Premium na forum na okres 3 dni
- Vip na wybranym serwerze na okres 30 dni
- Punkty reputacji (za zgodą wyższej administracji), ich ilość będzie losowana jak w punkcie poniżej, maksymalna ilość do ustalenia, proponuję 10.
- Skiny do CS:GO (gdyby padła ta nagroda, poddane jest to dalszemu losowaniu, w którym znajdowałyby się skiny w wartości od 2 zł -50
zł)

- 20 zł PSC 

REGULAMIN:

Każdy może napisać tylko jeden numerek! Pisanie większej ilości w celu zwiększenia szans na wygraną wiążę się z wydaleniem z losowania. 

Udział może wziąć każdy ZAREJESTROWANY użytkownik naszego forum.

Zakaz ingerowania w wyniki losowania (pisanie do organizatora z prośbą u ustawienie losowania, proszenie go o ponowne losy). Każda wiadomość w tej sprawie wyklucza użytkownika z dalszych udziałów. Anulowanie kary może odbyć się poprzez finansowe wsparcie jednej z nagród. 

Zakaz namawiania innych użytkowników do wzięcia udziału w celu zgarnięcia ich nagród. 

Wszystkie nagrody sponsorowane są przeze mnie i mojego brata.

@ shinga @ Dershia nie ma problemu z nagraniem ekranu, nie będzie wątpliwości. Co do grafiki to postaram się coś na dniach ogarnąć. 

Edytowane przez R_U_Dumb
  • Lubię to! 3
  • Zasłużony

Fajna inicjatywa, co do wyłonienia zwycięzcy, lepiej żeby było to wybrane poprzez stronę internetową, oczywiście radziłbym wyniki nagrywać. Na pewno znajdą się tacy którzy będą pisać że wynik został 'ustawiony' więc każdy będzie miał dowód czarno na białym. Jestem na TAK :okok:

• Legends Never Die

Hmm pomysł dobry, na pewno przyciągnie wielu użytkowników ^_^ Osobiście dopisałabym kilka takich podstawowych punktów do regulaminu, dodatkowo można zrobić ładną grafikę promującą + stricte do wrzucenia w temat jak np. Pytanie dnia, Pod ostrzałem. Tak jak napisał @ shinga - wyniki dobrze, by były nagrywane, gdyż to nie jest lotto, gdzie pula nagród jest mniejszej wartości. Idąc za tym osoby, które akurat tego nie wylosowały na pewno będą zgłaszać sprzeciw, ustawione itd., więc dla własnego spokoju trzeba by było nagrać ekran i wrzucić to do posta zamykającego tygodniowe losowanie. Podsumowując, plusik za pomysł, jak najbardziej za. 

mrrr+;3.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Ogólnie na początku byłam na nie, gdyż kreatywność użytkowników na forum jest mała i było by bez sensu ich jeszcze nagradzać aż takimi nagrodami za napisanie sobie numerku, ale jak zobaczyłam, że wszystkie nagrody sponsorujesz Ty z bratem too to wszystko zmienia xD 

Jeśli to wszystko jest prawdą, i w sumie  wyższa administracja nie będzie musiała w to dawać żadnego wkładu pieniężnego to jestem na tak.

(a i jeszcze nawiasem, losowanie mogło by się odbywać na jakimś streamie)

heh1111.png

• Użytkownik

propozycja na plus, jednakze moim skromnym zdaniem, jest zbyt malo konkursow czy tym podobnych z takimi nagrodami gdzie uzytkownicy musza sie wykazac jakakolwiek wiedza czy nawet umiejetnoscia szybkiego szukania odpowiedzi w necie, a liczy sie tylko szczescie czy trafi w numerek - zero funu :v

zawsze mozna faktycznie juz poddac sie temu losowaniu (mozna wylosowac przykladowo jeden numerek, ale lepiej jak np 3), nastepnie wylosowac nagrode, a dla urozmaicenia stworzyc jakakolwiek gdziekolwiek grupe/konwersacje z tymi osobami ktore zostaly wylosowane (nawet tu pw na forum), ustalic pewna godzine i osoba ktora tym zarzadza zadaje pytanie, kto pierwszy odpowie poprawnie zgarnia glowna nagrode, a dla reszty np nagroda pocieszenia (?)

Never go faster than Your guardian angel can go

11393231_1438956809757167_6334192503333200231_n.jpg.dd0bee06f8b9e634ce575d8f96af62b9.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Legends Never Die
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 1
  • Wow! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]