Użytkownik∙ akxme Opublikowano 26 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Nick: darealpetuwer. Wiek: 21 Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Siedzę na forum dość długi czas, spełniam wymaagania, jestem potulny jak baranek, to czemu by nie spróbować. 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 26 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Oczywiście, że jestem za tym aby go już dawno powinien mieć jak nie jaki @ Lenon Ale oboje to są boty he.. ;dd Dawno Mnie nie było, ale tak o dziś wszedłem aby zobaczyć co się tutaj dzieje.. Oczywiście chłopak jest tu dobry długi czas! Mimo tych złych i dobrych chwil między nami, to i tak mu się to należy ;^^ pozdrówki Virusek, cytuje "Jak się palisz, to pal się daje elo" < 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi