Użytkownik bobslej Opublikowano 26 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Nick z CS: 乃ㄖ乃丂ㄥ乇フ Admin banujący: Uszatykrul` Serwer: Only dd2 #2 Data zdarzenia: 26.06.2020 - 14:52:58 Opis sytuacji: Gram sobie i po chwili dostaję perma Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=20454 Wycinek bana z konsoli: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 26 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Link do demek - *Klik. Demo nr.1: 00:56 - ładna głowa, aimlock? B+/- 2:06 - przecież te kule lecą obok modelu... B+ 2:34 - lekki przeskok B+/- 3:53 - ładny HS B+/- Demo nr.2 (tu dużo nie ma, tylko jedna runda): 19:56 - na ESP szybki look na ścianę? B+/- 20:15 - HS na farcie, czy raczej coś pomogło? B+/- Demo nr.3: 1:12 - Ale skoczyło xDD B+ 6:28 - Tutaj 2 pierwsze głowy śmierdzą triggerem, ostatni frag też ciekawy, wpierw źle idące full auto i zaraz szybka poprawka. B+ Rzućcie okiem @ |K4|Bum @ GENERAL ALADEEN 1.6 co sądzicie. W razie niepewności mogę jeszcze rozpisać jedną mapę z HLTV. Dla mnie to mamy tutaj do czynienia z jakimś fajnym multihackiem, ale za to na miernych setach. 2 3 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Demo nr.1: 00:56 - -B Normalna reakcja i wychylenie czysto. 2:06 - -/B modelowo wychodzi na respa. 2:34 - B Czysto 3:53 - +B Wbiegasz wcelowany oddając celny strzał. Demo nr.2 19:56 -B Czysto 20:15 -B Nie ma tu nic nadzwyczajnego, Fartło mu sie. Demo nr.3 1:13 -/B Wszystko słychać, ale mimo wszystko ta pestka dziwna +/-B 1:47 -/B Widać lekkie szarpanie wychyla na model szybka reakcja. +/-B 6:28 - 6:44 +B Najpierw modelowo po przeciwniku aż w końcu strzał w głowę" B+ (wyczekany hs , było gracza słyszeć ale nie na tyle by wiedzieć że tam jego model się znajduje , 1 pestka 1 hs). A wcześniej przed tą akcją stał nieruchomo na respie ct patrzy w sciane jakby coś ustawiał. Po małej konfiguracji przeskoki na głowę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Demo nr.1: 00:56 - był nacelowany na banie. Żadnego locka nie widzę B- 2:06 - Nie wiem dokładnie o który model ci chodzi. Nie zauważyłem w tej czasówce nic ciekawego. Po zabraniu pod uwagę zlagowane HLTV jak i czułość rozrzutu stwierdzam że czysto B- 2:34 - Nic nie widzę B- 3:53 - Wbiega z celownikiem na banie nic nie widzę B- Demo nr.2 19:56 -Akcja czysta po prostu przejechał celownikiem po modelu przez ścianę, tak można by było spalić cały serwer. B- 20:15 - Normalny fart. B- Demo nr.3 1:13 - ale co wy tu widzicie O przeskoku żadnym nie ma mowy a "pestka" dopiero siadła po 3 strzale B- 1:47 - w tym miejscu to chyba każdy wychyla na model. Szarpanie ze względu na pestkowanie z mk B- 6:28 - Było info że są B logiczne że mogą kampić przy bramie pierwszy frag czysty drugi również trzeci widać jak przeskakuje za skrzynkę i tam siedzi wiec go wyczekuje żadnych przeskoków nie zauważyłem. B- Jednoznacznie stwierdzam iż gracz czysty. Jeśli nie zgadzasz się z moją decyzją zgłoś temat Administracja rozpatrzy go ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi