Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Wstałem jak to, co dzień, zaciągnąłem się zapachem rozkładającego się pod moim łóżkiem ciała osoby, która została zabita w brutalny sposób, najpierw pobawiłem się z nim w wyrywaniu paznokci, następnie przybijanie stóp i rąk gwoździami, kończąc na urwanych uszach, nosie i zębach, jeszcze nie dorwałem takiej ofiary, która by tak krzyczała jak ten nieszczęśnik, może wcześniej byłem dla nich za miły. Lecz pomijając to, wyszedłem sobie do sklepu po mleku, po drodze spotykając moją drogą sąsiadkę, Panią Małgorzatę, która pomimo już sędziwego wieku nie stała się tak zgrzędliwą staruchą jak większość starych osób w tych czasach. Poprosiła mnie bym kupił jej cukier tak też zrobiłem, bo przyniesieniu zakupów do sąsiadki i do mnie zabrałem się za zrobienie jedzenia do pracy, jestem grafikiem komputerowym, który robi prace dla wielu ważnych firm w Polsce. Idąc spotkałem pewną osobę, kobietę, pięknie pachnącą, wyglądająca niczym kolejny cud świata, to wtedy wiedziałem, że chce żeby była to moja kolejna ofiara, lecz większość moich ofiar była mi znajoma przynajmniej z widzenia, lecz ja zobaczyłem po raz pierwszy, nadomiar tego szła ona akurat do miejsca, w którym pracuję, uznałem, że to jakiś znak z niebios i wnet pognałem do pracy. Na moje szczęście szef szukał nowych pomocnic do pracy, wszyscy z pracy wiemy że lubi popatrzeć na młode kobiety, ale nie mnie to oceniać. Nazywała się Aneta, miała 30 lat i przyjechała z małego miasteczka pod Łodzią, szybko pomogłem jej się zaaklimatyzować, oprowadziłem ją po mieście, pokazałem ciekawe zabytki, natomiast w domu już obmyślałem plan jak ją do siebie zwabić. Po długich miesiącach nawiązywania przyjaźni i kombinowania nareszcie nadarzyła się okazja, zaprosiła mnie do swojego domu, wiedziałem, że taka szansa może się nie powtórzyć, parę dni później wstąpiłem do niej do domu, pod chwilą nieuwagi uderzyłem ją w głowę kijem bejsbolowym, który trzymała na ścianie, ponieważ była wielką fanką bejsbolu. Pod osłoną nocy zaciągnąłem ją do samochodu, a następnie do mojej kryjówki na końcu miasta, chciałem poczekać aż się obudzi, żeby czuła to wszystko razem ze mną, po paru godzinach zdezorientowana obudziła się, pytając mnie co ja tu robię, o co chodzi? Ja szepnąłem tylko csiii nic się nie dzieje, niedługo będziesz w lepszym miejscu, podczas próby odkrojenia jej kawałka piersi coś chwyciło mnie za serce, jakieś uczucie że nie mogę tego zrobić, że to jedyna osoba która tak się przed tobą otworzyła, nie wiedząc co zrobić, myśląc parę dni, nie dając nikomu znaku życia, postanowiłem przez swoje zapędy ją wypuścić, i tak wpadłem w ręce policji, a następnie do więzienia na dożywocie przez własny idiotyzm z wyboru złej osoby, po raz pierwszy chciałem wybrać kobietę jako ofiarę i skończyło się to dla mnie fatalnie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 27 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 O kuuurde, lubię takie coś. Film Hostel jest fajny, tam jest dużo takich krwawych akcji. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Nie wiem, co trzeba mieć w bani, żeby takie coś wymyślić ;d i to na trzeźwo w dodatku. @ MotylaNoga Po alko/na haju? Bo jak masz na trzeźwo taką banię to łooo matko I jakiej książki?? (Stephen King przyznał się w jednym z wywiadów, że wszystkie książki pisał na haju i dużo nie pamięta z procesu pisania ich ) Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 27 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Dusia napisał: Nie wiem, co trzeba mieć w bani, żeby takie coś wymyślić ;d i to na trzeźwo w dodatku. Pisałem gorsze do książki @ Dusia Na trzeźwo. Do swojej książki. Mam plan napisać książkę kręcą się wokół mafii i romansu. Podczas brania różnych używek często ogólna świadomość się rozszerza i więcej wątków przyjmujemy Edytowane 27 Czerwca 2020 przez MotylaNoga 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 @ Hermi nie wiem jak tobie, ale to mi przypomina akcje z Tokyo Ghoul :s Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi