Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwoływanie od banów.

MotylaNoga

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nie wiem, czy była już taka propozycja, jeżeli tak to wybaczcie. 

Otóż chodzi mi tu o to aby ludzie mogli odwołać się dopiero po połowie bana, objaśniam. 

Ktoś dostał bana na 12h to może napisać odwołanie dopiero po 6h. Jeżeli dostaje się tego bana to niech to już będzie jakaś nawet połowiczna kara. Jeżeli chodzi o bany perm (już wasza decyzja) można by było odwołać się np po miesiącu.  

Nie będzie sie to tyczyło wrzucania screenów, bo czemu ktoś czysty miałby czekać. 

Edytowane przez MotylaNoga
  • Ha ha 1

432.gif

• Użytkownik∙

Jak dla mnie bezsensu. Po co wydłużać czas pisania odwołania. Osoba która pisze odwołanie, myśli tylko o jak najszybszym odbanowaniu i załatwieniu sprawy (Myśle, że Tobie również zależałoby na czasie i o jak najszybszym rozpatrzeniu odwołania od bana). Moim zdaniem nie widzę przyszłości dla tej opcji, ze względu na to, iż będą prowadzone niepotrzebne dyskusje na ten temat gdyby zostało to wprowadzone. Gracze po prostu byliby oburzeni, ponieważ już teraz padają zdania typu *Ile mam jeszcze czekać na odbanowanie/rozpatrzenie* (Gdzie nie mija przeważnie nawet jedna godzina) itd.

• Lubię to! 2

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik
1 godzinę temu, hk. napisał:

Jak dla mnie bezsensu. Po co wydłużać czas pisania odwołania. Osoba która pisze odwołanie, myśli tylko o jak najszybszym odbanowaniu i załatwieniu sprawy (Myśle, że Tobie również zależałoby na czasie i o jak najszybszym rozpatrzeniu odwołania od bana). Moim zdaniem nie widzę przyszłości dla tej opcji, ze względu na to, iż będą prowadzone niepotrzebne dyskusje na ten temat gdyby zostało to wprowadzone. Gracze po prostu byliby oburzeni, ponieważ już teraz padają zdania typu *Ile mam jeszcze czekać na odbanowanie/rozpatrzenie* (Gdzie nie mija przeważnie nawet jedna godzina) itd

Dostaną UB i znów mogą robić to samo. Chodzi mi tu o to by jednak popatrzyli na to co zrobili i mogli się później 3 razy zastanowić zanim złamią regulamin. 

• Super 1

432.gif

• Zasłużony

Po co? to nie ma żadnego sensu. Jeśli ktoś dostanie bana np. na 24h za obraze na serwerze, to i tak nie ma znaczenia czy napisze odwołanie po godzinie czy po połowie dnia. Jeśli długość bana będzie za długa to ktoś z administracji może to skrócić, ew. napisac post 'zgłoś złego bana'. Propozycja na siłe, na NIE.

• Lubię to! 1
  • Skowron

Jestem na NIE.

Jeżeli ktoś dostanie bana przez admina, który w napływie złości, bądź nie znając się na rzeczy zbanuje danego gracza, to dlaczego gracz ma czekać tyle czasu?

To by tylko zniechęciło graczy do grania na serwerach. A chcemy żeby graczy było jak najwięcej. 

A jeżeli rzeczywiście, gracz używał wspomagaczy to UBT dojdzie do tego i ban nie zostanie zdjęty. 

Czas, który jest dla UBT na rozpatrzenie odwołania, jest myślę wystarczającą już jak to nazwałeś ,, połowiczną karą ". 

Pozdrawiam.

• Lubię to! 2

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik∙

Na NIE. Sprawy lepiej rozwiązywać póki są świeże. Btw, co w przypadku gdy ktoś jest niewinny i dostał za przeproszeniem bana z dupy, bo admin się pomylił. I co, teraz chłop niewinny jak dostał np. tydzień, ma być 3 dni z hakiem poza serwerem, mimo że jest niewinny? Bez sensu...

• Lubię to! 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Legends Never Die

Jestem na NIE. Jeśli ktoś dostanie bana, który został niesłusznie nadany to po co ma czekać 12h z 24, skoro ban mógł być niesłuszny? Czasami można skrócić bana, co moim zdaniem wystarczy, jeśli źle jest coś nadane, a nie żeby przymusowo odczekiwać jakiś czas na złożenie odwołania. Imo bez sens.

mrrr+;3.gif

• Zasłużony

Nie widzę sensu oraz przyszłości tej propozycji. Jeśli dostałeś bana im wcześniej się odwołasz tym lepiej dla Ciebie. 

ODRZUCAM.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]