Zasłużony seyn. Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Użytkownik Miesiąca #Czerwiec Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca czerwiec, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać owy tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. ZASADY UŻYTKOWNIKA MIESIĄCA Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 27.06.2020 a zakończy się 11.07.2020. Wzór: Nick : Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Nick : @ seyn Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Stara się uporządkować forum żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik, wprowadza nowości na sieć. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Nick : @ hk. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Codziennie wywiązuje się z obowiązków, bardzo aktywna osoba i pomocna. 3 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Nick : @ hk. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Duże zaangażowanie w życie forum, pomoc użytkownikom oraz wysoka aktywność. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Nick : @ seyn Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Aktualnie najaktywniejsza osoba na forum. Wzorowo wywiązuje się ze swoich obowiązków. Pomocny, zna się na swojej robocie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Nick : @ Anox Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : poniewaz jest zaangazowany, mily, sympatyczny, ladnie tlumaczy nawet jak @ seyn nic nie ogarnia Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Nick : @ kocimientka Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Jest moją inspiracją oraz motywacją do działania. Często jest moim zdrowym rozsądkiem i pomocą w trudnych decyzjach. Wspólnie z nią pracuję nad ulepszeniem oraz poprawą wyglądu jak i aktywności na Forum. Daje mi DUŻO pomysłów co można zmienić, co można poprawić/przerobić aby było lepiej i ładniej. Może o tym nie wiecie ale no.. Dzięki niej i jej pomysłom Nasze Forum jak i Społeczność idzie w dobrym kierunku, mimo przeciwności i problemów nie poddaje się i dąży do tego aby coś naprawić czy zrobić na nowo. Nigdy nie odmawia mi pomocy przy Forum jeśli ma czas zawsze chętnie mi pomoże, a jak nie ma czasu daje mi kopa żebym to sam zrobił Aczkolwiek czasem kiedy nie ma co robić, sama od siebie pyta mnie czy jej czegoś nie znajdę do zrobienia aby zabić nudę. Jest to główna pomysłodawczyni wystartowania z Pierwszą Edycją Karaoke StrefaSkilla. Tutaj również dała mi kopa i ruszyła z inicjatywą tego abyśmy razem zorganizowali owe Karaoke. Jest jeszcze więcej przeróżnych rzeczy czy aspektów w których ta Pani mi pomaga czy wykazuje zainteresowanie nimi abyśmy coś wprowadzili czy zmienili na Forum Podsumowując, kocimientka zasługuje na Użytkowniczkę Każdego Miesiąca, dziękuję i pozdrawiam @ kocimientka super jesteś, nie zmieniaj się ! 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 3 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Nick: @ LEGENDAR Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Uważam że ta osoba od początku pojawienia się na sieci daje z siebie 100%, po uzyskaniu rangi UBT rozpisywał bardzo dokładnie demka, usprawniał wszystko i kontaktował się z każdym w razie problemu. Osoba ta jest cicha, w sensie takim że nie chce się wychylać, skromna i towarzyska. Co jak co ale trzeba też przyznać że jest bezkonfliktowy, co według mnie jest bardzo rzadkie i się ceni. Jako właściciel serwera retake, to w sumie stworzył go w 3/4 sam, robił wszystko by było jak najlepiej na serwerze, tak samo jako opiekun minecraft, kto wchodził na kanały to wie może o czym mówię, kiedy siedział wiele godzin nad nimi poświęcając czas swój cenny dla innych. Podsumowując bez jakichś wypocin że "bo jest miły, fajny i to mój kolega" to biorę pod uwagę wszystko co dokonał, a że siedzę z nim długo to mogę potwierdzić i ino chwalić bo należy mu się coś za to co zrobił i robi 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nick : @ Anox Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Pracowity, ogarnięty, pomocny i wiele więcej myślę że mu się należy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nick :@ LEGENDAR Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Najaktywniejszy UB i mega zabawny chłopak z troche małą głową ale i tak daje rade. Jest przyjazny dla osób funkcyjnych jak i dla graczy. Według mnie właśnie Legendar zasługuje na użytkownika miesiąca 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka daria. Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nick: @ Marta. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: angażuje się w życie forum, aktywnie głosuje na serwery, pomocna, miła, ładnie się wypowiada, bardzo dobrze zna ortografię 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nick : @ seyn Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Od początku do końca najwięcej robił i się starał aż za bardzo ;x @ Anox Ważniejsze jest wyróżnienie na stronie a nie jakieś nagrody typu ranga D: dostanie niepełną nagrode gdyby wygrał 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik IHAVECHEATSGOCRY Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) Nick : @ LEGENDAR Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Bardzo dobry Opiekun. Pomaga na każdym kroku Edytowane 11 Lipca 2020 przez IHAVECHEATSGOCRY 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nick : @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Robi dobra robotę, stara się i jest nie doceniona 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nick : @ Dershia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Wykonuje dobrze swoją robotę ,pracowita oraz pomocna no i trzeba ją docenić 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi