Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Użytkownik miesiąca #Czerwiec [Głosowanie]

seyn.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Użytkownik Miesiąca #Czerwiec

Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca czerwiec, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać owy tytuł.

Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. 

Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia.

ZASADY UŻYTKOWNIKA MIESIĄCA

Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 27.06.2020 a zakończy się 11.07.2020.

Wzór:

Nick :

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca :

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Wow! 1
  • Zasłużony

Nick : @ seyn

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Stara się uporządkować forum żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik, wprowadza nowości na sieć.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

Nick : @ hk.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Codziennie wywiązuje się z obowiązków, bardzo aktywna osoba i pomocna.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1

Nick : @ hk.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Duże zaangażowanie w życie forum, pomoc użytkownikom oraz wysoka aktywność.

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Aktualnie najaktywniejsza osoba na forum. Wzorowo wywiązuje się ze swoich obowiązków. Pomocny, zna się na swojej robocie. 

• Lubię to! 2
  • Super 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Zasłużony

Nick : @ kocimientka :3 

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Jest moją inspiracją oraz motywacją do działania. Często jest moim zdrowym rozsądkiem i pomocą w trudnych decyzjach. Wspólnie z nią pracuję nad ulepszeniem oraz poprawą wyglądu jak i aktywności na Forum. Daje mi DUŻO pomysłów co można zmienić, co można poprawić/przerobić aby było lepiej i ładniej. Może o tym nie wiecie ale no.. Dzięki niej i jej pomysłom Nasze Forum jak i Społeczność idzie w dobrym kierunku, mimo przeciwności i problemów nie poddaje się i dąży do tego aby coś naprawić czy zrobić na nowo. Nigdy nie odmawia mi pomocy przy Forum jeśli ma czas zawsze chętnie mi pomoże, a jak nie ma czasu daje mi kopa żebym to sam zrobił:3 Aczkolwiek czasem kiedy nie ma co robić, sama od siebie pyta mnie czy jej czegoś nie znajdę do zrobienia aby zabić nudę. Jest to główna pomysłodawczyni wystartowania z Pierwszą Edycją Karaoke StrefaSkilla. Tutaj również dała mi kopa i ruszyła z inicjatywą tego abyśmy razem zorganizowali owe Karaoke. Jest jeszcze więcej przeróżnych rzeczy czy aspektów w których ta Pani mi pomaga czy wykazuje zainteresowanie nimi abyśmy coś wprowadzili czy zmienili na Forum :zwyciestwo:

Podsumowując, kocimientka zasługuje na Użytkowniczkę Każdego Miesiąca, dziękuję i pozdrawiam <3 

@ kocimientka  super jesteś, nie zmieniaj się ! :PepeLove:

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik

Nick: @ LEGENDAR

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:

Uważam że ta osoba od początku pojawienia się na sieci daje z siebie 100%, po uzyskaniu rangi UBT rozpisywał bardzo dokładnie demka, usprawniał wszystko i kontaktował się z każdym w razie problemu. Osoba ta jest cicha, w sensie takim że nie chce się wychylać, skromna i towarzyska. Co jak co ale trzeba też przyznać że jest bezkonfliktowy, co według mnie jest bardzo rzadkie i się ceni. Jako właściciel serwera retake, to w sumie stworzył go w 3/4 sam, robił wszystko by było jak najlepiej na serwerze, tak samo jako opiekun minecraft, kto wchodził na kanały to wie może o czym mówię, kiedy siedział wiele godzin nad nimi poświęcając czas swój cenny dla innych. Podsumowując bez jakichś wypocin że "bo jest miły, fajny i to mój kolega" to biorę pod uwagę wszystko co dokonał, a że siedzę z nim długo to mogę potwierdzić i ino chwalić bo należy mu się coś za to co zrobił i robi :P 

• Lubię to! 1
  • Super 1

Sygnatura.png

• 2 tygodnie później...
  • Legends Never Die

Nick : @ Anox

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca :

Pracowity, ogarnięty, pomocny i wiele więcej myślę że mu się należy :D 

• Super 1
  • Użytkownik∙

Nick :@ LEGENDAR

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Najaktywniejszy UB i mega zabawny chłopak z troche małą głową ale i tak daje rade. Jest przyjazny dla osób funkcyjnych jak i dla graczy. Według mnie właśnie Legendar zasługuje na użytkownika miesiąca :D

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkowniczka

Nick: @ Marta.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: angażuje się w życie forum, aktywnie głosuje na serwery,  pomocna, miła, ładnie się wypowiada, bardzo dobrze zna ortografię <3 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1

pokemon .jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Od początku do końca najwięcej robił i się starał aż za bardzo ;x

@ Anox  Ważniejsze jest wyróżnienie na stronie a nie jakieś nagrody typu ranga D:  dostanie niepełną nagrode gdyby wygrał

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

• Użytkownik

Nick : @ LEGENDAR

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca :  Bardzo dobry Opiekun. Pomaga na każdym kroku :D

Edytowane przez IHAVECHEATSGOCRY
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Legends Never Die

Nick : @ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Robi dobra robotę, stara się i jest nie doceniona :D 

• Super 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Nick : @ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Wykonuje dobrze swoją robotę ,pracowita oraz pomocna no i trzeba ją docenić :D :peped2:

• Super 1
  • Anox zablokował(a) ten temat
  • Dusia odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]