Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Użytkownik miesiąca #Czerwiec [Głosowanie]

seyn.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Użytkownik Miesiąca #Czerwiec

Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca czerwiec, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać owy tytuł.

Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. 

Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia.

ZASADY UŻYTKOWNIKA MIESIĄCA

Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 27.06.2020 a zakończy się 11.07.2020.

Wzór:

Nick :

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca :

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Wow! 1
  • Zasłużony

Nick : @ seyn

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Stara się uporządkować forum żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik, wprowadza nowości na sieć.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

Nick : @ hk.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Codziennie wywiązuje się z obowiązków, bardzo aktywna osoba i pomocna.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1

Nick : @ hk.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Duże zaangażowanie w życie forum, pomoc użytkownikom oraz wysoka aktywność.

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Aktualnie najaktywniejsza osoba na forum. Wzorowo wywiązuje się ze swoich obowiązków. Pomocny, zna się na swojej robocie. 

• Lubię to! 2
  • Super 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Zasłużony

Nick : @ kocimientka :3 

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Jest moją inspiracją oraz motywacją do działania. Często jest moim zdrowym rozsądkiem i pomocą w trudnych decyzjach. Wspólnie z nią pracuję nad ulepszeniem oraz poprawą wyglądu jak i aktywności na Forum. Daje mi DUŻO pomysłów co można zmienić, co można poprawić/przerobić aby było lepiej i ładniej. Może o tym nie wiecie ale no.. Dzięki niej i jej pomysłom Nasze Forum jak i Społeczność idzie w dobrym kierunku, mimo przeciwności i problemów nie poddaje się i dąży do tego aby coś naprawić czy zrobić na nowo. Nigdy nie odmawia mi pomocy przy Forum jeśli ma czas zawsze chętnie mi pomoże, a jak nie ma czasu daje mi kopa żebym to sam zrobił:3 Aczkolwiek czasem kiedy nie ma co robić, sama od siebie pyta mnie czy jej czegoś nie znajdę do zrobienia aby zabić nudę. Jest to główna pomysłodawczyni wystartowania z Pierwszą Edycją Karaoke StrefaSkilla. Tutaj również dała mi kopa i ruszyła z inicjatywą tego abyśmy razem zorganizowali owe Karaoke. Jest jeszcze więcej przeróżnych rzeczy czy aspektów w których ta Pani mi pomaga czy wykazuje zainteresowanie nimi abyśmy coś wprowadzili czy zmienili na Forum :zwyciestwo:

Podsumowując, kocimientka zasługuje na Użytkowniczkę Każdego Miesiąca, dziękuję i pozdrawiam <3 

@ kocimientka  super jesteś, nie zmieniaj się ! :PepeLove:

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik

Nick: @ LEGENDAR

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:

Uważam że ta osoba od początku pojawienia się na sieci daje z siebie 100%, po uzyskaniu rangi UBT rozpisywał bardzo dokładnie demka, usprawniał wszystko i kontaktował się z każdym w razie problemu. Osoba ta jest cicha, w sensie takim że nie chce się wychylać, skromna i towarzyska. Co jak co ale trzeba też przyznać że jest bezkonfliktowy, co według mnie jest bardzo rzadkie i się ceni. Jako właściciel serwera retake, to w sumie stworzył go w 3/4 sam, robił wszystko by było jak najlepiej na serwerze, tak samo jako opiekun minecraft, kto wchodził na kanały to wie może o czym mówię, kiedy siedział wiele godzin nad nimi poświęcając czas swój cenny dla innych. Podsumowując bez jakichś wypocin że "bo jest miły, fajny i to mój kolega" to biorę pod uwagę wszystko co dokonał, a że siedzę z nim długo to mogę potwierdzić i ino chwalić bo należy mu się coś za to co zrobił i robi :P 

• Lubię to! 1
  • Super 1

Sygnatura.png

• 2 tygodnie później...
  • Legends Never Die

Nick : @ Anox

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca :

Pracowity, ogarnięty, pomocny i wiele więcej myślę że mu się należy :D 

• Super 1
  • Użytkownik∙

Nick :@ LEGENDAR

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Najaktywniejszy UB i mega zabawny chłopak z troche małą głową ale i tak daje rade. Jest przyjazny dla osób funkcyjnych jak i dla graczy. Według mnie właśnie Legendar zasługuje na użytkownika miesiąca :D

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkowniczka

Nick: @ Marta.

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: angażuje się w życie forum, aktywnie głosuje na serwery,  pomocna, miła, ładnie się wypowiada, bardzo dobrze zna ortografię <3 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1

pokemon .jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Od początku do końca najwięcej robił i się starał aż za bardzo ;x

@ Anox  Ważniejsze jest wyróżnienie na stronie a nie jakieś nagrody typu ranga D:  dostanie niepełną nagrode gdyby wygrał

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

• Użytkownik

Nick : @ LEGENDAR

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca :  Bardzo dobry Opiekun. Pomaga na każdym kroku :D

Edytowane przez IHAVECHEATSGOCRY
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Legends Never Die

Nick : @ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Robi dobra robotę, stara się i jest nie doceniona :D 

• Super 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Nick : @ Dershia

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca : Wykonuje dobrze swoją robotę ,pracowita oraz pomocna no i trzeba ją docenić :D :peped2:

• Super 1
  • Anox zablokował(a) ten temat
  • Dusia odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]