Użytkownik majnD Opublikowano 27 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witam bardzo serdecznie, z tej strony podporucznik główny zastępcy komendatna BotaMatiego - taki żarcik na wstępie, bo czym byłby świat bez śmieszków i głupot No więc przychodzę z propozycją o dodanie banku szlug w menu gangu. jak ja to widzę - wstępnie Każdy członek gangu może wpłacić do banku szlugi, raczej nie przewidywałbym limitu na to, dlaczego? Aktualnie najistotniejsze rzeczy w sklepie za szlugi są drogie, czyt. duszek 700 szlug, longjump 1k szlug (z czego ani razu nie widziałem by ktoś kupił longjumpa po tym jak Trivor zwiększył opłatę za ten dopalacz xD). Przy aktualnym limicie, który wynosi na gracza (1k) możemy z takiej usługi skorzystać tylko raz na długi okres czasu, ale. W przypadku mnie - jak i innych graczy na pewno często ten limit szlug (1k) się zapełnia i więcej nie leci, taki bank mógłby być depozytem, w którym byśmy sobie oddawali szlugi i nabijali nowe. Aktualnie gang nie daje niczego poza prefixem przed nickiem, w zasadzie czy masz gang czy nie, to bez różnicy, z bankiem byłoby już zupełnie inaczej Plusy jakie może nieść ze sobą taki bank : + w gangu byłyby same zaufane osoby - żadne masówki, zrobić albo tak że każdy członek gangu może sobie wypłacić daną ilość szlugów z banku, lub by założyciel/zastępca miał prawo wydania szlug danemu członkowi w trakcie gry do ustalenia,przedyskutowania. + Brakuje na kluczyk? Cyk wypłacamy, brakuje na duszka? Cyk wypłacamy. Trzeba pamiętać, że nie każdy jest "koksem" lub ma ograniczoną ilość czasu na granie i ciężej mu się nabija te szlugi. Najważniejsze w grach jest to, by mieć z nich frajdę i się bawić, urozmaicenie w postaci banku szlug jest jak najbardziej zasadne. W dodatku proponowałbym zmienić opłatę za założenie gangu z 20 życzeń? Na szlugi w ilości np 1000. Pozdrawiam, Majnd. 3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ja myślałam zupełnie inaczej o tym dodatku do gangu o,O ale jak już zaproponowałeś coś takiego (nie wiem czy jest to wgl możliwe) to proponuję też dodać jakieś LVL dla członków gangu i lvl był by zależny od ilości wpłacenia szlugów. (lvl był by widoczny w menu gangu, bo dodanie prefixu było by już chyba za dużo cnie) (Ii najlepiej jak by ilość szlugów w gangu była ograniczona do np 15k) Prócz tego banku szlugów fajnie by było jak by gang miał jakieś umiejętność typu: +1 HP --> 100 SZLUGÓW czyli np. jakieś HP, speed, mocniejsze uderzenie, może być jakaś mniejsza widzialność (nie duża), grawitacja. A co do tej ostatniej propozycji jaa dalej jestem za tym żeby gang można było założyć po jakiejś tam ilości życzeń. Jeszcze na końcu dodam nawiasem, fajnie by było gdyby była jakaś topka gangów i punkty były by zliczane po przez statystyki ludzi w gangu Co miesiąc gang, który byłby na pierwszym miejscu dostawałby jakiś prefix przed nickiem, albo kolorowy prefix gangu (można też dodać to do sklepiku, żeby można było sobie kupić kolor prefixu gangu np ) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 27 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Wpierw był płacz o bunty oraz, że nie było chętnych do CT, teraz chcesz na serwerze ,,że każdy członek gangu może sobie wypłacić daną ilość szlugów z banku, lub by założyciel/zastępca miał prawo wydania szlug danemu członkowi w trakcie gry" Wyglądałoby to jeszcze gorzej niż przedtem 2x więcej buntów, zero prowadzenia, ciągłe otwieranie cel... Rozważamy nad tym, aby całkowicie klucze do cel zlikwidować. A co do drugiej wypowiedzi ,,może być jakaś mniejsza widzialność" Może jeszcze nanosuit dodać z CodModa, aby gracze już do końca robili bunt za buntem? Nie róbmy z tego serwera CodModa, proszę Was. Oczywiście umiejętności zrobimy dla gangów, lecz z głową i umiarem. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 27 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi