Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana #22

raverson

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Było ich pełno, gram na każdym po trochu

Admin banujący: Nie wiem właśnie, bans mi nie działa

Serwer:  Only DD2 #2

Data zdarzenia: Nie wiem, nie grałem kilka dni i zobaczyłem, że mam bana

Opis sytuacji: Wbijam po kilku dniach przerwy na 1.6 na mój ulubiony serwer i widzę, że dostałem bana za 
[AMXBans] Reason : ' Czitowanie. Zg?oszenie. ' 

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie mogę właśnie sprawdzić, bo mi on nie działa

Wycinek bana z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : czasem lubie se odpalic 
[AMXBans] Reason : ' Czitowanie. Zg?oszenie. ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 4486619 ' 
[AMXBans] Your IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 

Nie wiem, jakieś demka, tematy, rozpiski? Co kolwiek?

Weźcie to pod uwagę, że wchodzę tutaj poraz dwudziesty drugi, mam dość odwoływania się niepotrzebnie, bo jakiś pro-elo steam z 2k15 widział, że mi się celownik trzęsie.

• Użytkownik∙

Edit. Link do dema --> *Klik

3:03 - Przeskoczył ten celownik. B+

6:59 - Ciekawe to wychylenie. B+/-

7:04 - Dobry skan, ale raczej kwestia farta. B+/-

7:10 - Frag z Deagla w biegu. B+/-

9:30 - Gdzie się podział recoil? B+

9:37 - Dobry hs, skill czy coś pomogło? B+/-

13:00 - Strzał obok modelu w głowę? B+

16:43 - Na model przez ścianę? B+/-

19:00 - Też bardzo ładny HS, śmierdzi trigerem. B+

19:30 - Coś skoczyło :D B+

19:47 - Takie wyczekiwanie na pewniaka :> B+/-

20:10 - Reakcja palce lizać B+/-

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik
2 godziny temu, Uszaty napisał:

Ja nakładałem, znajdę rozpiskę i wkleję tutaj. 

Zobaczę ją dzisiaj? Czy na dzisiejsze granie mogę dać sobie spokój?

@ hk. Jak ty piszesz w każdym innym temacie +1 aby nabić sobie postów, to ja się Ciebie nie czepiam. :P Robisz o wiele większy spam ode mnie.

jLSG4Ke.png 

Edytowane przez raverson
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Pozwole sobie wytłumaczyć pewne akcję, bo widzę, że nie wszyscy rozumieją dlaczego coś w danej chwili robie

3:03 - Przeskoczył ten celownik. B+

Nie mam za grosz pojęcia o co w tej akcji chodzi.. Wychyliłem, typ dostał heada i tyle.

6:59 - Ciekawe to wychylenie. B+/-

Wiedziałem, że ktoś kiedykolwiek się do tego odwoła :D Na serwerze gdzie macie swoich pro-elo superultrahiper VIP graczy, zawsze jest tak, że taki pajac z podwójnym skokiem się tam ustawi, czy to z AWP czy z M4.

7:04 - Dobry skan, ale raczej kwestia farta. B+/-

W minucie 07:02 widzisz model gdzie te vipy się ustawiają i pixel modelu który jeszcze dojeżdża anarchię. Z tego można wywnioskować, że dojeżdża dwóch CT. :P

7:10 - Frag z Deagla w biegu. B+/-

To już nie mogę zabijać z deagla w biegu? XD  Pokazałbym ci akcję, gdzie w biegu dałem 3 heady, ale pewnie byś mnie za to zbanował :P Rozumiem jeszcze, gdyby dostał one tapa w głowe, ale to? XD

9:30 - Gdzie się podział recoil? B+

To się nazywa kontrolowanie full auto, przyjacielu.

9:37 - Dobry hs, skill czy coś pomogło? B+/-

A w co innego miał dostać? XD

13:00 - Strzał obok modelu w głowę? B+

Tutaj pragnę powiązać sytuację z bieganiem z deagla. Często to robie i radzę tobie to też wypróbować jeżeli masz wątpliwości. Akuracja strzelania z deagla w cs 1.6 jest jak lotteria - albo trafisz 3 pod rząd, albo nic. Sądząc po sytuacji, że przez całą akcje (po rzuceniu flesha) byłem w biegu, nie zatrzymałem się - celownik nie musi być na głowie aby trafić w dane miejsce. To tak jakbyś biegł i strzelał. Ostatnio to sprawdzałem i mniej więcej raz na 5 strzałów takie strzały obok głowy siadają :P A jeżeli chodzi o te małe zastopowanie na samym końcu, to pamiętaj, że akuracja celownika deagla zeruje się do normalności w niecałe 1,5 sekund. Użyj komendy cl_dynamiccrosshair 1, a zrozumiesz bardziej sytuację, ALE JA bym bardziej zaliczał ją do "farta", jak wy to nazywacie :D Dr. RaversoN uczy!

16:43 - Na model przez ścianę? B+/-

Nie wiem co tutaj mam powiedzieć, całą akcję mam biało, ale prawdopodobnie wszystko widziałem przez to, że fleshe kolegów z drużyny "anulują" mojego.

19:00 - Też bardzo ładny HS, śmierdzi trigerem. B+

Czy ja poważnie za akcję z jeden/dwu tapowymi HSami dostaje +B? :D 

19:30 - Coś skoczyło  B+

Słychać jak typ biegnie jak słoń. Jeszcze gościowi z teamu dałem info na mikrofonie :D

19:47 - Takie wyczekiwanie na pewniaka :> B+/-

Dojechałem anarchię, resp mniej więcej czysty, ciemnia czysta, zielone czyste, gala czysta, w co innego mam się wcelować? Jeszcze sam widzisz, że akurat się z tym typem minąłem, chciałem na b lecieć, a ten zaczął strzelać

20:10 - Reakcja palce lizać B+/-

To się nazywa idealne coverowanie ^^ Nie gram w tą grę od wczoraj żeby nie wiedzieć, jak coverować rozbrajającego..

Jedna ważna notka: Pamiętajcie, drodzy AntiCheat, bądź osoby, które będa mnie osądzać. Bazujecie swoją opinię i rozpisujecie demko O MNIE na podstawie WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA. Nie trzeba chyba wam tłumaczyć, że moje doświadczenie jest nieco większe, dlatego weźcie pod uwagę moją rozpiskę którą wam dałem powyżej i w razie potrzeby odtwórzcie akcję ponownie z daną osobą którą tam chcecie, na podstawie mojej, aby uniknąć nieporozumienia. I ostatnia rzecz: NIE BAZUJCIE OPINI NA TYM, CO MÓWIĄ WASI KOLEDZY :D 

Czekam na UBteam!

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Skowron

Temat zamykam i czekam na wypowiedź reszty  @ UBTeam 1.6

Pozdrawiam.

sygnatura Strefa.jpg

• skowron zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik

3:03 - Żadnego przeskoku nie zauważyłem, zwolnione tempo może jedynie to potwierdzić. Wyszedł z celownikiem centralnie na głowę. B- 

6:59 - No to dziwne nie powiem że nie. Nie miał ani infa ani nic że gościu może tam być B+ 

7:04 - Nic dziwnego widział jak tam uciekł więc chciał przyfarcić. B- 

7:10 - Normalna akcja sam tez tak czasami strzelam B- 

9:30 - Słychać że nie wali całej serii tyko leci przerywanym B- 

9:37 - Normalny kill B- 

13:00 - Dziwnie wyglądająca akcja lecz sam czasami mam takie farty ze wale obok modelu banie. Efekt rozrzutu. B- 

16:43 - Słychać, więc się wcelował B- 

19:00 -Podobna akcja jest  3:00 jak wchodzi na gale i stoi gosciu przy schodach. Według mnie efekt zlagowanego demka. Przyuważ oddanie głosu trzał do akcji celownikiem. B+/- 

19:30 - Nwm tu mam mieszane uczucia lecz widać że zbanowany biega z celownikiem na wysokosci głowy, w tej akcji według mnie tylko przesunął myszkę na głowę i bania. Może dziwnie to wygląda ale ma sens  dobrze ustawione i tyle według mnie. B- 

19:47 - Słychać jak biega w trupie górnym, też bym czekał. Polecam podłączyć słuchawki B- 

20:10 - No tak za bardzo to również nie wiem o co chodzi xD Przecież widzi jak biegnie przez respa CT gdzie jego kumpel strzela. więc się tam wcelowuje. Podskakuje i szuka przeciwnika. B- 

@ GENERAL ALADEEN 1.6  Czekam na twoją rozpiskę. Myślę że nie będziesz miał z nią problemu. 

@ Uszaty Bez urazy ale według mnie mam wrażenie że ktoś ci go zgłosił na pw na forum. Ty go zbanowałeś a teraz na siłę chcesz udowodnić winę. Może się mylę ale tak to wygląda. 

@ Administrator CS 1.6  W razie potrzeby będę prosił o waszą analizę demka. Lecz poczekajmy na decyzję Generała. 

• Dzięki 1
  • Wow! 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Musze przyznać że ciekawe demko, xD ale ja znalazłem jeszcze kilka ciekawych akcji które zeście pomineli. Więc zaczynamy zabawe :default_papieros:

3:03 -  -/+  Niby normalne ale dziwne.

5:55 - 5:57  +b Ok jednego dojechałeś przy anarchi za skrzynką, ale ciekawe skąd wiedziałeś ? że enemy znajduje sie za ścianą koło piachu i martwi mnie to jeżdzenie celownikiem po scianie centralnie w model. Tymbardziej że nie było infa.

6:59 -  -b  Czysto było słychać jak tupie jak słoń.

7:04 -  -b Czysto kwestia farta

7:10 -  -b Fart dodam jeszcze, ze w biegu to było wiec Czysto

7:21  +b Zatrzęsło celownikiem co nie. xD

7:26 +b Tu perełka tak samo jak wyżej wyraznie widać trzęsawke celownika. na 1/4 widać to doskonale xD

9:30 - -/+ Kontrolowane full auto, chociaż celowniczek troche odskakiwał na boki.

9:37 - -/+  rozrzut? 

11:09 -/+ Dobry frag na mleku z avki

11:31 +b  Aim Znów ci zatrzęsło celownikiem.

13:00 - -/+ Za szybka reakcja

13:08 +b Aim zaś mocno zatrzęsło celownikiem nawet nie umiałeś tego kontrolować. xD

15:35 -/+ Zaś lekko  szarpło celowniczek w górnym. xD

16:37 -/+ Look w sciane na modele. ??

16:43 - +b Niby było słychać ale na mleku to mało prawdopodobne, widać anty flesz dobrze zadziałał. xD

19:00 - +b dziwna reakcja celownika na model +b

19:32 - +b  nienaturalnie celownik siedzi na modelu, tutaj mu wspomaganie zwariowało, widać jak celownik mu z modelu na model przeskakuje, polecam w 1/4, widać ładnie, jak celownik wariuje

19:47 - -/+

20:10 - +b To samo co z 19:33 celownik mu przeskakiwal w dziwny sposób, ciągle przy strzałach jego celownik robił małe kuleczka gdzie zwykły gracz nie da rady tak zrobic.

Ub nie będzie, nie leć w kulki, marne te twoje tłumaczenia. xD

• Dershia odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Panowie nie doszukujmy się błędów tam gdzie ich nie ma. Gracz miesza celownikiem jak wiertarką w betonie, ale czy powinniśmy za to karać? Nie wydaje mi się, czasówki z rzekomym wh mając mleko ominąłem.

3:02 Co w tym dziwnego? Zwyczajny ruch myszką na model/obok modelu, na dodatek pierwsze kule nietrafione [czysto] 

6:59 Tu nie wiem o co chodzi, svipki wskakują na tego boxa licząc na darmowe fragi/mając zooma zauważył głowe CT ktory przechodzi na jego prawą stronę 

7:03 Normalny scan, a może przyfarci i jakis lucky shot by siadł

7:10 Widzi model

9:30  Mieli tym celownik, nic nadzywczajnego 

9:38 Normalny kill 

13:00 Obok enemy [czasami nawet ja trafie w glowe szorując celownikiem gdzie się tylko da] 

16:43/47 Rozpędził fullauto i zamielił enemy

19:47 Ta gra ma to do siebie, że jesteś stanie usłyszeć gościa który jest na B, będąc na longu x_D 

20:10 Raczej domyślił się skąd zginąl jego teammate, normalna reakcja 

Reasumując, widać że gracz ogarnia gierkę, nie jest z pierwszej lepszej łapanki, patrząc na wcześniejszy temat niektóre czasówki są mocno naciągane. Dodam że ta gra jest stara i sugerując sie w 100% demkiem jest słabe. 

UB!

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]