Użytkownik raverson Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Nick z CS: Było ich pełno, gram na każdym po trochu Admin banujący: Nie wiem właśnie, bans mi nie działa Serwer: Only DD2 #2 Data zdarzenia: Nie wiem, nie grałem kilka dni i zobaczyłem, że mam bana Opis sytuacji: Wbijam po kilku dniach przerwy na 1.6 na mój ulubiony serwer i widzę, że dostałem bana za [AMXBans] Reason : ' Czitowanie. Zg?oszenie. ' Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie mogę właśnie sprawdzić, bo mi on nie działa Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : czasem lubie se odpalic [AMXBans] Reason : ' Czitowanie. Zg?oszenie. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 4486619 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Nie wiem, jakieś demka, tematy, rozpiski? Co kolwiek? Weźcie to pod uwagę, że wchodzę tutaj poraz dwudziesty drugi, mam dość odwoływania się niepotrzebnie, bo jakiś pro-elo steam z 2k15 widział, że mi się celownik trzęsie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Edit. Link do dema --> *Klik 3:03 - Przeskoczył ten celownik. B+ 6:59 - Ciekawe to wychylenie. B+/- 7:04 - Dobry skan, ale raczej kwestia farta. B+/- 7:10 - Frag z Deagla w biegu. B+/- 9:30 - Gdzie się podział recoil? B+ 9:37 - Dobry hs, skill czy coś pomogło? B+/- 13:00 - Strzał obok modelu w głowę? B+ 16:43 - Na model przez ścianę? B+/- 19:00 - Też bardzo ładny HS, śmierdzi trigerem. B+ 19:30 - Coś skoczyło B+ 19:47 - Takie wyczekiwanie na pewniaka :> B+/- 20:10 - Reakcja palce lizać B+/- Odnośnik do komentarza
Użytkownik raverson Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Uszaty napisał: Ja nakładałem, znajdę rozpiskę i wkleję tutaj. Zobaczę ją dzisiaj? Czy na dzisiejsze granie mogę dać sobie spokój? @ hk. Jak ty piszesz w każdym innym temacie +1 aby nabić sobie postów, to ja się Ciebie nie czepiam. Robisz o wiele większy spam ode mnie. Edytowane 28 Czerwca 2020 przez raverson 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik raverson Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Pozwole sobie wytłumaczyć pewne akcję, bo widzę, że nie wszyscy rozumieją dlaczego coś w danej chwili robie 3:03 - Przeskoczył ten celownik. B+ Nie mam za grosz pojęcia o co w tej akcji chodzi.. Wychyliłem, typ dostał heada i tyle. 6:59 - Ciekawe to wychylenie. B+/- Wiedziałem, że ktoś kiedykolwiek się do tego odwoła Na serwerze gdzie macie swoich pro-elo superultrahiper VIP graczy, zawsze jest tak, że taki pajac z podwójnym skokiem się tam ustawi, czy to z AWP czy z M4. 7:04 - Dobry skan, ale raczej kwestia farta. B+/- W minucie 07:02 widzisz model gdzie te vipy się ustawiają i pixel modelu który jeszcze dojeżdża anarchię. Z tego można wywnioskować, że dojeżdża dwóch CT. 7:10 - Frag z Deagla w biegu. B+/- To już nie mogę zabijać z deagla w biegu? XD Pokazałbym ci akcję, gdzie w biegu dałem 3 heady, ale pewnie byś mnie za to zbanował Rozumiem jeszcze, gdyby dostał one tapa w głowe, ale to? XD 9:30 - Gdzie się podział recoil? B+ To się nazywa kontrolowanie full auto, przyjacielu. 9:37 - Dobry hs, skill czy coś pomogło? B+/- A w co innego miał dostać? XD 13:00 - Strzał obok modelu w głowę? B+ Tutaj pragnę powiązać sytuację z bieganiem z deagla. Często to robie i radzę tobie to też wypróbować jeżeli masz wątpliwości. Akuracja strzelania z deagla w cs 1.6 jest jak lotteria - albo trafisz 3 pod rząd, albo nic. Sądząc po sytuacji, że przez całą akcje (po rzuceniu flesha) byłem w biegu, nie zatrzymałem się - celownik nie musi być na głowie aby trafić w dane miejsce. To tak jakbyś biegł i strzelał. Ostatnio to sprawdzałem i mniej więcej raz na 5 strzałów takie strzały obok głowy siadają A jeżeli chodzi o te małe zastopowanie na samym końcu, to pamiętaj, że akuracja celownika deagla zeruje się do normalności w niecałe 1,5 sekund. Użyj komendy cl_dynamiccrosshair 1, a zrozumiesz bardziej sytuację, ALE JA bym bardziej zaliczał ją do "farta", jak wy to nazywacie Dr. RaversoN uczy! 16:43 - Na model przez ścianę? B+/- Nie wiem co tutaj mam powiedzieć, całą akcję mam biało, ale prawdopodobnie wszystko widziałem przez to, że fleshe kolegów z drużyny "anulują" mojego. 19:00 - Też bardzo ładny HS, śmierdzi trigerem. B+ Czy ja poważnie za akcję z jeden/dwu tapowymi HSami dostaje +B? 19:30 - Coś skoczyło B+ Słychać jak typ biegnie jak słoń. Jeszcze gościowi z teamu dałem info na mikrofonie 19:47 - Takie wyczekiwanie na pewniaka :> B+/- Dojechałem anarchię, resp mniej więcej czysty, ciemnia czysta, zielone czyste, gala czysta, w co innego mam się wcelować? Jeszcze sam widzisz, że akurat się z tym typem minąłem, chciałem na b lecieć, a ten zaczął strzelać 20:10 - Reakcja palce lizać B+/- To się nazywa idealne coverowanie Nie gram w tą grę od wczoraj żeby nie wiedzieć, jak coverować rozbrajającego.. Jedna ważna notka: Pamiętajcie, drodzy AntiCheat, bądź osoby, które będa mnie osądzać. Bazujecie swoją opinię i rozpisujecie demko O MNIE na podstawie WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA. Nie trzeba chyba wam tłumaczyć, że moje doświadczenie jest nieco większe, dlatego weźcie pod uwagę moją rozpiskę którą wam dałem powyżej i w razie potrzeby odtwórzcie akcję ponownie z daną osobą którą tam chcecie, na podstawie mojej, aby uniknąć nieporozumienia. I ostatnia rzecz: NIE BAZUJCIE OPINI NA TYM, CO MÓWIĄ WASI KOLEDZY Czekam na UBteam! 1 2 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 29 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Temat zamykam i czekam na wypowiedź reszty @ UBTeam 1.6 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 3:03 - Żadnego przeskoku nie zauważyłem, zwolnione tempo może jedynie to potwierdzić. Wyszedł z celownikiem centralnie na głowę. B- 6:59 - No to dziwne nie powiem że nie. Nie miał ani infa ani nic że gościu może tam być B+ 7:04 - Nic dziwnego widział jak tam uciekł więc chciał przyfarcić. B- 7:10 - Normalna akcja sam tez tak czasami strzelam B- 9:30 - Słychać że nie wali całej serii tyko leci przerywanym B- 9:37 - Normalny kill B- 13:00 - Dziwnie wyglądająca akcja lecz sam czasami mam takie farty ze wale obok modelu banie. Efekt rozrzutu. B- 16:43 - Słychać, więc się wcelował B- 19:00 -Podobna akcja jest 3:00 jak wchodzi na gale i stoi gosciu przy schodach. Według mnie efekt zlagowanego demka. Przyuważ oddanie głosu trzał do akcji celownikiem. B+/- 19:30 - Nwm tu mam mieszane uczucia lecz widać że zbanowany biega z celownikiem na wysokosci głowy, w tej akcji według mnie tylko przesunął myszkę na głowę i bania. Może dziwnie to wygląda ale ma sens dobrze ustawione i tyle według mnie. B- 19:47 - Słychać jak biega w trupie górnym, też bym czekał. Polecam podłączyć słuchawki B- 20:10 - No tak za bardzo to również nie wiem o co chodzi Przecież widzi jak biegnie przez respa CT gdzie jego kumpel strzela. więc się tam wcelowuje. Podskakuje i szuka przeciwnika. B- @ GENERAL ALADEEN 1.6 Czekam na twoją rozpiskę. Myślę że nie będziesz miał z nią problemu. @ Uszaty Bez urazy ale według mnie mam wrażenie że ktoś ci go zgłosił na pw na forum. Ty go zbanowałeś a teraz na siłę chcesz udowodnić winę. Może się mylę ale tak to wygląda. @ Administrator CS 1.6 W razie potrzeby będę prosił o waszą analizę demka. Lecz poczekajmy na decyzję Generała. 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Musze przyznać że ciekawe demko, ale ja znalazłem jeszcze kilka ciekawych akcji które zeście pomineli. Więc zaczynamy zabawe 3:03 - -/+ Niby normalne ale dziwne. 5:55 - 5:57 +b Ok jednego dojechałeś przy anarchi za skrzynką, ale ciekawe skąd wiedziałeś ? że enemy znajduje sie za ścianą koło piachu i martwi mnie to jeżdzenie celownikiem po scianie centralnie w model. Tymbardziej że nie było infa. 6:59 - -b Czysto było słychać jak tupie jak słoń. 7:04 - -b Czysto kwestia farta 7:10 - -b Fart dodam jeszcze, ze w biegu to było wiec Czysto 7:21 +b Zatrzęsło celownikiem co nie. 7:26 +b Tu perełka tak samo jak wyżej wyraznie widać trzęsawke celownika. na 1/4 widać to doskonale 9:30 - -/+ Kontrolowane full auto, chociaż celowniczek troche odskakiwał na boki. 9:37 - -/+ rozrzut? 11:09 -/+ Dobry frag na mleku z avki 11:31 +b Aim Znów ci zatrzęsło celownikiem. 13:00 - -/+ Za szybka reakcja 13:08 +b Aim zaś mocno zatrzęsło celownikiem nawet nie umiałeś tego kontrolować. 15:35 -/+ Zaś lekko szarpło celowniczek w górnym. 16:37 -/+ Look w sciane na modele. ?? 16:43 - +b Niby było słychać ale na mleku to mało prawdopodobne, widać anty flesz dobrze zadziałał. 19:00 - +b dziwna reakcja celownika na model +b 19:32 - +b nienaturalnie celownik siedzi na modelu, tutaj mu wspomaganie zwariowało, widać jak celownik mu z modelu na model przeskakuje, polecam w 1/4, widać ładnie, jak celownik wariuje 19:47 - -/+ 20:10 - +b To samo co z 19:33 celownik mu przeskakiwal w dziwny sposób, ciągle przy strzałach jego celownik robił małe kuleczka gdzie zwykły gracz nie da rady tak zrobic. Ub nie będzie, nie leć w kulki, marne te twoje tłumaczenia. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Panowie nie doszukujmy się błędów tam gdzie ich nie ma. Gracz miesza celownikiem jak wiertarką w betonie, ale czy powinniśmy za to karać? Nie wydaje mi się, czasówki z rzekomym wh mając mleko ominąłem. 3:02 Co w tym dziwnego? Zwyczajny ruch myszką na model/obok modelu, na dodatek pierwsze kule nietrafione [czysto] 6:59 Tu nie wiem o co chodzi, svipki wskakują na tego boxa licząc na darmowe fragi/mając zooma zauważył głowe CT ktory przechodzi na jego prawą stronę 7:03 Normalny scan, a może przyfarci i jakis lucky shot by siadł 7:10 Widzi model 9:30 Mieli tym celownik, nic nadzywczajnego 9:38 Normalny kill 13:00 Obok enemy [czasami nawet ja trafie w glowe szorując celownikiem gdzie się tylko da] 16:43/47 Rozpędził fullauto i zamielił enemy 19:47 Ta gra ma to do siebie, że jesteś stanie usłyszeć gościa który jest na B, będąc na longu x_D 20:10 Raczej domyślił się skąd zginąl jego teammate, normalna reakcja Reasumując, widać że gracz ogarnia gierkę, nie jest z pierwszej lepszej łapanki, patrząc na wcześniejszy temat niektóre czasówki są mocno naciągane. Dodam że ta gra jest stara i sugerując sie w 100% demkiem jest słabe. UB! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi