Użytkownik Koteł. Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Siemka! Niestety albowiem i stety czas się pożegnać. Nie było mi co prawda dane złożyć mi rezygnacji na forum ze stanowiska redaktora ale to mniej ważne i nie istotne. Wszystko co dobre dla mnie musi się kiedyś skończyć i tak też się stało. Muszę się pożegnać, nie wiem co przez to powiedzieć zostawiając was samych. Ale będzie mi was brakować. Z tego miejsca dziękuje @ WhiteNygga - Dla mnie byłeś tylko Klakier, żadne inne pseudominki cię nie interesowało, Dzięki za wszystko i kontakt na zawsze pozostanie @ shinga - Dzięki za wspólne gierki na arenach, których już nie ma @ Dershia - Fajnie się z tobą gadało, mam nadzieje że jeszcze się usłyszymy nie jeden raz na TS-ie @ PJETRAS - Za dużo i za często nie rozmawialiśmy ze sobą ale jeszcze nie jeden raz zagoszczę na TS'ie @ Vixie - Tobie również dziękuje za wprowadzenie do redakcji, byłaś świetną osóbką. Mamy ze sobą kontakt więc na pewno odezwę się nie jeden raz. @ Kacperek - Namówiłeś mnie na VIP-a i ci kupiłem. Mam nadzieje że się odegrasz I w sumie wszystkich z którymi miałem przyjemność poznać przez ten czas bycia tutaj. Tych co nie wymieniłem przepraszam. Na pewno w wolnej chwili zagoszczę na forum jak również na serwerkach popykamy jak za dawnych czasów. Trzymajcie się. Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Koteł. 12 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 No wariacie nie żartuj mi tu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 3maj się i powodzonka tam. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Marta. Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Narka! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Czemu pożegnanie? ;d Paa Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 28 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 3maj się Koteł mam nadzieję, że się odezwiesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Trzymaj się! Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2shot3kill Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Trzymaj się , zdrówka Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Powodzenia Kociasty Q_Q Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Malina ღ Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Kotku nie! Czemu ;( Trzymaj się i wbijaj jeszcze na arenki Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Ej będzie mi brakowało tego głosu na arenkach :C Jakbyś katarek miał :C Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Trzymaj się i powodzenia! Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 3maj się ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Trzymaj się byczq Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Jak wszystko się ustabilizuje to do nas wracaj! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ale, że mnie nie wymieniłeś to się zawiodłem xDD Nie no wariacik powodzonka w żyćku ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 3maj sie byczqu Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 3maj się i powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik nof Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Paaaa Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 29 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi