Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#663 Pytanie dnia

Krixo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

image.png.b21d85c9e6c92a2f2fcef7fa38187611.png.aa7640aadcceba772263b6bb67dbb1b1.png

Jak radzisz sobie z porażką?

• Super 4
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Kiedyś podnosiłem głowę i szedłem przed siebie wynosząc lekcje, teraz po niektórych przeżyciach moja psycha podupadła i szybko się dołuję :P

• Super 1

Never go faster than Your guardian angel can go

11393231_1438956809757167_6334192503333200231_n.jpg.dd0bee06f8b9e634ce575d8f96af62b9.jpg

ciężko stwierdzić czy ponoszę porażki w życiu.
zazwyczaj ide na pełnej po wyznaczone cele, jeżeli jedna droga jest zamknieta to próbuje czegoś innego ale zazwyczaj się udaje
jeżeli chodzi o porażki zawodowe to to zlewam raczej najszybciej, nie ta praca to inna.
jeżeli chodzi o porażki w miłości, to ciężko jest to znieść, są raczej najbardziej dotkliwe bo dzialaja na psyche bardzo mocno na szczescie z moją sklerozą po tygodniu jest w miare dobrze i sie trzymam.
Gorzej było z przywiązaniem się np do kotka, 20 dni go nie ma ze mną a ja dalej tesknie i codziennie mysle..
jeżeli chodzi o gry, to zlewam to szybko, jest przykro, jest smutno bo jednak zaangazowanie jakieś jest ale daje rade, i każda porażka sprawia że jestem silniejsza i odważniejsza.

<3

• Skowron

Patrzę gdzie popełniłem błąd, staram się to poprawić i iść do przodu. Za bardzo nie ma co się przejmować porażkami, bo one nas też uczą pewnych rzeczy :) 

• Super 1

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

Zdecydowanie jak pozostali użytkownicy. Porażki nie są wstydem. Wstydem jest nie brać z tych sytuacji lekcji. Nie każdy był orłem. Ważne jest to, abyśmy mieli świadomość naszych słabości, bo one sprowadzają nas na ziemie. A jeśli ktoś myśli że jest Bogiem i nie zaznał porażki, to jest frajerem pokroju Najmana. Przed walką zgrywał kozaka i że nigdy nie przegrał i nie zazna porażki, a jest pośmiewiskiem i śmieciem w Polsce. Nie wszystko można zrobić samemu. 

• Super 1
  • Użytkownik

Nie przegrywam nigdy :) 

• Wow! 1
  • Użytkowniczka

Jak sobie radzę? Analizuję, co poszło nie tak, co mogę zrobić lepiej, wstaje i idę osiągać dalej wyznaczone cele. Tylko, że wtedy, to raczej z trochę większą pewnością siebie :D

• Super 1

2VnpXrB.png

• Vixie promuje ten temat
  • Użytkownik

Psycha nie siada :Bruh:

• Super 1
  • Użytkownik

ide dalej do przodu

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Jak to mówią nigdy się nie poddawaj jak przychodzi porażka biorę ją w swoje ręce i próbuje na nowo. No chy ba że jest to lol albo cs to zawszę trzeba się poddać :D

• Super 1
  • Użytkownik

Najważniejsze to wyciągnąć wnioski z porażki, aby nie popełniać tych samych błędów w przyszłości. Długo się nad tym nie rozczulam, ponieważ porażki są normalne i przydarzają się każdemu. Grunt w tym, żeby się podnieść i iść do przodu po więcej.^_^

• Krixo przestał(a) promować i zablokował(a) ten temat
  • 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]