Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Jak radzisz sobie z porażką? 4 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Kiedyś podnosiłem głowę i szedłem przed siebie wynosząc lekcje, teraz po niektórych przeżyciach moja psycha podupadła i szybko się dołuję 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 ciężko stwierdzić czy ponoszę porażki w życiu. zazwyczaj ide na pełnej po wyznaczone cele, jeżeli jedna droga jest zamknieta to próbuje czegoś innego ale zazwyczaj się udaje jeżeli chodzi o porażki zawodowe to to zlewam raczej najszybciej, nie ta praca to inna. jeżeli chodzi o porażki w miłości, to ciężko jest to znieść, są raczej najbardziej dotkliwe bo dzialaja na psyche bardzo mocno na szczescie z moją sklerozą po tygodniu jest w miare dobrze i sie trzymam. Gorzej było z przywiązaniem się np do kotka, 20 dni go nie ma ze mną a ja dalej tesknie i codziennie mysle.. jeżeli chodzi o gry, to zlewam to szybko, jest przykro, jest smutno bo jednak zaangazowanie jakieś jest ale daje rade, i każda porażka sprawia że jestem silniejsza i odważniejsza. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 29 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Patrzę gdzie popełniłem błąd, staram się to poprawić i iść do przodu. Za bardzo nie ma co się przejmować porażkami, bo one nas też uczą pewnych rzeczy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ahuu Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zdecydowanie jak pozostali użytkownicy. Porażki nie są wstydem. Wstydem jest nie brać z tych sytuacji lekcji. Nie każdy był orłem. Ważne jest to, abyśmy mieli świadomość naszych słabości, bo one sprowadzają nas na ziemie. A jeśli ktoś myśli że jest Bogiem i nie zaznał porażki, to jest frajerem pokroju Najmana. Przed walką zgrywał kozaka i że nigdy nie przegrał i nie zazna porażki, a jest pośmiewiskiem i śmieciem w Polsce. Nie wszystko można zrobić samemu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nie przegrywam nigdy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Malina ღ Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Jak sobie radzę? Analizuję, co poszło nie tak, co mogę zrobić lepiej, wstaje i idę osiągać dalej wyznaczone cele. Tylko, że wtedy, to raczej z trochę większą pewnością siebie :D 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ja nie przegrywam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ja nie przegrywam. XD 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 29 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Silna psycha here ez 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Psycha nie siada 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabloEscobar Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 ide dalej do przodu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Jak to mówią nigdy się nie poddawaj jak przychodzi porażka biorę ją w swoje ręce i próbuje na nowo. No chy ba że jest to lol albo cs to zawszę trzeba się poddać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Moje życie to jest jedna wielka porażka, więc myślę, że radzę sobie świetnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 eeeeeeeeeeeeeeeeee idk Odnośnik do komentarza
Użytkownik KeveS Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Najważniejsze to wyciągnąć wnioski z porażki, aby nie popełniać tych samych błędów w przyszłości. Długo się nad tym nie rozczulam, ponieważ porażki są normalne i przydarzają się każdemu. Grunt w tym, żeby się podnieść i iść do przodu po więcej. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi